Hlavní obsah

Skupina za nula? Plzeň má poslední šanci na body! Proti Barce…

Pět zápasů, nula bodů a hrozivé skóre 3:20. Taková je letošní bilance Plzně ve skupině Ligy mistrů. Nadšení v kabině, které panovalo bezprostředně po losu, se po pravidelných výprascích vytratilo. Nyní mají Západočeši poslední šanci na bodový zisk. Nechtějí se totiž zařadit mezi týmy, které ruply ve všech šesti duelech, což se v předchozích letech stalo 22 klubům. Nic lehkého ovšem domácí nečeká, ve Štruncových sadech se totiž představí Barcelona.

Foto: Tipsport

Skupina za nula? Plzeň má poslední šanci na body! Proti Barce…

Článek

Máte jasno o výsledku? Založte si účet u Tipsportu a získejte 300 Kč zdarma na své první sázky a rozhodněte o výsledcích na tiketech!

S bitvou proti Barceloně úřadující český mistr skupinu začínal a s tím samým soupeřem ji zakončí. Na Camp Nou padl po výsledku 1:5. I proto by si nyní rád vylepšil reputaci. V předešlých pěti utkáních milionářské soutěže inkasoval v průměru čtyři góly na zápas, což také není ideální vizitka. Do karet může Plzni hrát fakt, že Barcelona již nemůže postoupit do jarního play off a čeká ji, stejně jako loni, pouze vyřazovací boje v Evropské lize.

Body ani na závěr

„Viktoria všech pět zápasů prohrála nejméně dvoubrankovým rozdílem, což je rezultát, na který sázím. V lize je sice na prvním místě, ale kvalitativně se s katalánským gigantem nemůže rovnat, stejně jako se zbylými soupeři ve skupině. Někdo by mohl říct, že hosté nadcházející zápas vypustí, ale to si nemyslím. Rozhodně si totiž nebudou chtít udělat ještě větší ostudu,“ uvádí v analýze na triumf Blaugranas v handicapu -1,5 soky3.

Necháte se inspirovat? Vsaďte si.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.