Hlavní obsah

Sledujte finále Australian Open s Petrou Kvitovou živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Získá Petra Kvitová svůj třetí grandslamový titul? Potvrdí skvělou formu a zakončí turnaj vítězstvím? V sobotu od 09:30 vyzve ve finále japonskou bojovnici Naomi Ósakaovou. Sledujte živě tento finálový zápas na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč.

Foto: Tipsport

Sledujte finále Australian Open s Petrou Kvitovou živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Článek

Naše tenistka prochází turnajem zcela suverénně. V semifinále si poradila s Američankou Collinsovou znovu 2:0 na sety a nadělila soupeřce dokonce pověstného kanára. Ve finále ji čeká Japonka Naomi Ósakaová, která porazila Karolínu Plíškovou 2:1 na sety. Zápas bude o to pikantnější, že vítězka Australian Open se stane po turnaji novou světovou jedničkou. Pro obě soupeřky je tedy sen v podobě světové jedničky na dosah. Bude mít po turnaji Petra znovu slzičky štěstí? Sledujte TV Tipsport a vše se dozvíte!

Daphne Akhurst Cup pro Kvitovou!

Tipéři jednoznačně favorizují naši tenistku, kdy 92 % z nich věří ve vítězství. Sázkař Sakicda94 v analýze uvádí: „Věřím ve výhru Petry a věřím v další novou českou světovou jedničku. Petra hraje zde dle mého názoru lepší a konzistentnější tenis a jde si za titulem přesvědčivěji."

Vsaďte si a sledujte finále Australian Open na TV Tipsport!

Sledujte finále Australian Open za účasti Petry Kvitové v přímém přenosu na TV Tipsport.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.