Hlavní obsah

Sledujte Wimbledon živě na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Nejtradičnější z tenisových Grand Slamů je tady! V Londýně probíhá 130. ročník Wimbledonu, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport. Vsaďte si a užijte si špičkový tenis v přímých přenosech online!

Foto: Sport.cz

Sledujte Wimbledon živě na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Napínavé bitvy o travnatý Grand Slam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a první týden potvrdil, že je opravdu na co dívat! Turnaj tradičně zmáčený dešťovými přeháňkami letos nabízí skvělou podívanou. Z turnaje ven je světová jednička Novak Djokovič i Stan Warinka a rázem je drtivým favoritem tipérů domácí Andy Murray, kterému v kurzu 1,9:1 věří na 65 % tipérů.

Serena opět míří za titulem!

Podobně i v ženské soutěži je pavouk chudší o jednu z hlavních favoritek. Garbiňe Muguruzaová je z turnaje venku a cestu k titulu tak má vymetenou Serena Williamsová. V kurzu 2,20:1 jí také věří přes 65 % sázkařů. Jak ostatně píše v analýze tipér WIKI47: „V pavouku už nikdo nebezpečný nezůstal a tak zisk titulu bude mít Serena ve svých rukou, porazit se může už jen sama."

Vsaďte si a sledujte Wimbledon na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Murrayho, Federera nebo české hvězdy na Wimbledon.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.