Hlavní obsah

Souboj týmů z opačných pólů tabulky! Odzbrojí Pardubice kladenské Rytíře?

Středeční zápas Tipsport extraligy nabídne velmi zajímavý souboj. Tváří v tvář se střetnou na chvostu trčící hokejisté Kladna a aspiranti na titul z Pardubic. Podle bookmakerů Tipsportu je jasným favoritem utkání východočeský celek. Ten se těší vydatné podpoře i u členů největší sázkařské komunity, kteří v drtivé většině predikují vítězství Dynama. Jak to vidíte vy?

Foto: Tipsport

Souboj týmů z opačných pólů tabulky! Odzbrojí Pardubice kladenské Rytíře?

Článek

Vsaďte si u Tipsportu, sledujte všechny duely extraligy živě na TV Tipsport a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Rytíři potřebují zabrat. Po fantastické venkovní výhře nad druhými Vítkovicemi přišel další krach v podobě porážky 2:6 s Českými Budějovicemi. Teď před nimi stojí další těžký test. Dovedou zkušení bardi Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec dotáhnout Kladno k dalšímu šokujícímu triumfu? V cestě stojí silné Pardubice, které kráčejí za prvním titulem od sezony 2011/12. Daří se hlavně dvojici Radil – Zohorna. Elitní útočníci Dynama dohromady nastřádali už 61 kanadských bodů. Poradí si také s defenzivou Středočechů?

Ovace pro lídra extraligy

„Pardubice mají našlapanou sestavu a z posledních pěti utkání podlehly jen pražské Spartě. Jinak podávají bezchybné výkony a soupeře k ničemu nepouštějí. Případné mezery v obraně hasí kvalitní gólmani. Domácí Kladno tíží opačné starosti. Středočechy drží nad vodou pouze veteráni Jágr a Plekanec. Favorizuji perníkáře. V tomto kurzu si je musím zahrát,“ napsal tipér kolaloka2, který zanalyzoval triumf Východočechů v kurzu 1,85.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.