Hlavní obsah

Sparta vs. Baník! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Další z vrcholů fotbalového jara je tady! Pražská Letná se těší na vyhrocenou bitvu o evropské poháry. Sparta přivítá ostravský Baník v čele s Milanem Barošem! Vsaďte si a sledujte šlágr 22. kola elitní české ligy na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Sparta vs. Baník! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Článek

Domácí okupují třetí pozici, hosté jsou na čtvrtém místě. V tabulce je od sebe dělí pouze skóre! O zajímavé fotbalové momenty by tak neměla být nouze.

V minulém kole Sparta porazila v malém pražském derby Duklu 3:2. Baník si zase poradil se silným Libercem v poměru 2:1. Oba tábory jsou tedy před vypjatým mačem ve výsledkové pohodě. Udrží Milan Baroš své emoce na uzdě? Kdo zvládne utkání lépe? To sledujte živě na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma!

Třaskavá atmosféra domácím nepomůže!

Zápolení o evropské poháry, třetí proti čtvrtému, bitva mezi Prahou a Ostravou. Zaplněná Letná uvidí napínavý zápas se vším všudy! Ve svém prostředí by Sparta měla zvítězit. Nicméně, podle tipéra zahrady tomu tak nebude. V analýze uvádí, že mnoho branek nepadne. S tím, že očekává vyrovnaný duel, kde spíše uvidíme boj o střed hřiště.

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

I tentokrát si můžete vsadit a sledovat hit Sparta - Baník bez jakéhokoliv zpoždění. Užívejte si špičkový domácí fotbal v přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.