Hlavní obsah

Speciální MS: Soutěž 2024 lístků, 15 mega a Pasta bundy!

Zažijte s Tipsportem atmosféru hokejového MS v Česku. Hrajte soutěž 2024 lístků! Víc vstupenek na sportovní svátek v Praze a Ostravě vám v soutěži pravděpodobně nikdo jiný nenabídne. Stačí jen začít! Sázejte do neděle 26. května 2024 ideálně každý den za minimálně 100 Kč. Soutěžíte také o podíly z dotace 15 mega a Pasta bundy - exkluzivní limitku v jedinečném stylu navrženou pro Davida Pastrňáka a každého, kdo bude v květnu žít hokejem. Tipsport, oficiální sponzor šampionátu, připravuje i další soutěže. Celkem se bude hrát o ceny za 33 mega!

Foto: Tipsport

Speciální MS: Soutěž 2024 lístků, 15 mega a Pasta bundy!

Článek

Jako jediná sázkovka vám navíc Tipsport nabídne všechny zápasy MS živě. Vybojují Češi medaili? Největším favoritem je obhájce titulu Kanada. Založte si účet u Tipsportu, získejte 500 Kč zdarma na první sázky a vsaďte si!

1 den = 1 šance vyhrát

Jak se do soutěže o vstupenky, podíly z dotace v Netech (1 Net = 1 Kč) a Pasta bundy zapojíte? Na stránce soutěže klikněte na tlačítko Chci soutěžit (pokud to neuděláte, nebudete získávat soutěžní pokusy, i když splníte kvalifikační sázky). Do neděle 26. května 2024 uzavřete nejlépe každý den sázku nebo sázky v celkové hodnotě alespoň 100 Kč/Netů. To je celkem 38 možností, jak dosáhnout na některou z cen.

Sázet můžete na webu/v mobilní aplikaci Tipsportu. Počítají se i tikety z poboček. Je jedno, na co si vsadíte. Nemusí jít jen o hokej. Vybírejte z kompletní kurzové nabídky. Sázky za minimálně 100 Kč/den se do soutěže započítají během několika minut po uplynutí případné lhůty pro storno tiketu. Jakmile lhůta uběhne, získáte jeden soutěžní pokus. Ten můžete využít okamžitě, nebo si ho nechat na později. Taktika záleží jen na vás. Myslete ale na to, že po skončení soutěže veškeré nevyužité pokusy propadají.

Lístky, Nety, Pasta bundy

Pokud na soutěžní stránce uvidíte tlačítko Hrát, znamená to, že máte soutěžní pokus. Spusťte hru a za chviličku zjistíte, zda jste byli úspěšní. O co se hraje?

2024 lístků rozdělených do 1012 balíčků po dvou vstupenkách na MS v Praze a Ostravě. Z toho 328 lístků je na zápasy Česka (včetně případného čtvrtfinále), 256 vstupenek na utkání Slovenska a ostatní na zbývající duely. Lístky jsou v různých kategoriích. Některé i ve VIP, tedy s občerstvením.

Vstupenky na zápasy Česka v základní skupině a na 3. čtvrtfinále v Praze mohou vyhrát jen sázkaři registrovaní u Tipsportu v Česku a Chance. Lístky na utkání Slovenska v základní skupině v Ostravě mohou vyhrát pouze tipéři Tipsportu na Slovensku.

2200 Pasta bund. Exkluzivní limitka v jedinečném stylu je navržena pro Davida Pastrňáka, hvězdu největší sázkařské komunity Tipsportu, a všechny hokejové fanoušky. Unikátní Pasta bunda z dílny designéra Martina kafes33 Hirtha má dvě mistrovské strany. V národních barvách a v hokejových barvách Tipsportu.

Podíly z dotace 15 mega. Ke svým výhrám z běžného sázení můžete v soutěži navíc získat Nety, které využijete k dalším sázkám.

Speciální kurzová nabídka

Hokejové mistrovství světa v Praze a Ostravě se uskuteční od 10. do 26. května 2024. Trio top kandidátů na zlato? Kanada, USA a Švédsko. Český nároďák je pátým nejžhavějším favoritem. Vsaďte si na celkového šampiona a vítěze obou základních skupin. Bookmakeři Tipsportu kurzovou nabídku pro turnaj v Praze a Ostravě postupně rozšiřují.

„Tým Kanady má recept, zkušenosti, je schopen porazit kohokoliv. Navíc se chystá nominovat - podle zvučnosti jmen - lepší výběr, než bývá zvykem,“ napsal ve své analýze s kurzem 2,8 tipér Nhlti. Javorovým listům věří i mestanek. Vsadil na ně 4 tisíce korun. Shalashe naopak zaujaly Spojené státy (v kurzu 10), kterým se rýsuje silná sestava v čele s hvězdami NHL Zegrasem, Gaudreauem, Caufieldem, Thompsonem nebo Lukem Hughesem a Bradym Tkachukem.

Jak to vidíte vy? Užijte si MS s Tipsportem, oficiálním sponzorem šampionátu. Vsaďte si a hrajte o 2024 lístků. Víc vám v soutěži pravděpodobně nikdo jiný nenabídne. Získat můžete také podíly z 15 milionů Netů a stylové Pasta bundy. Už brzy odstartuje i Tipovačka a Fantasy. Celkem se bude hrát o ceny za 33 mega. Stačí jen začít!

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.