Hlavní obsah

Tipsport extraliga na TV Tipsport: Přejede Motor i Litvínov?

Hokejisté Českých Budějovic loni patřili k příjemným překvapením Tipsport extraligy. Probojovali se až do semifinále play off! Výborně odstartovali i novou sezonu. Po úvodních dvou kolech mají plný počet bodů. Nejprve vynulovali obhájce titulu z Třince (2:0), poté rozstříleli brněnskou Kometu (6:2).

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga na TV Tipsport: Přejede Motor i Litvínov?

Článek

Zvítězí potřetí v řadě? Porazí v úterý Litvínov? Založte si účet u Tipsportu, vsaďte si a sledujte kompletní program elitní české soutěže v přímých přenosech na TV Tipsport. Získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky.

Litvínov se oproti Motoru nachází na opačném pólu tabulky. Rozjezd totiž nemá ideální – dvě prohry a celkové skóre 2:6. Na ledě Jihočechů je tak čeká náročná šichta. Tomu odpovídají i kurzy bookmakerů Tipsportu. Vervu může alespoň trochu uklidňovat pohled na historii. V minulém ročníku ovládla tři ze čtyř vzájemných zápasů a v každém z posledních devíti (!) soutěžních duelů proti Budějovicím vstřelila minimálně tři góly. Natáhne sérii overů?

Chemikům to nelepí

Tipér dirtymatty92 věří týmu trenéra Jaroslava Modrého (v kurzu 1,51): „Litvínov se zatím nechytá. Ano, měl slušnou přípravu, což kouči Vladimíru Růžičkovi dodalo sebevědomí a začal mluvit o útoku na semifinále. Jenže… První dvě kola tyto ambice nepotvrzují. Chemici padli doma s Vítkovicemi a pak na Spartě. Naopak Motor ukázal, že i letos bude zlobit. Dominik Hrachovina vychytal Oceláře, Milan Gulaš hattrickem sestřelil nadupanou Kometu.“

Inspirujete se sázkařovou analýzou? Diskutujte s ostatními tipéry o Tipsport extralize v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.