Hlavní obsah

Tipsport extraliga: Předkolo play off! Postup favoritů?

Hotovo. Základní část Tipsport extraligy zatáhla oponu. Prezidentský pohár ulovil Hradec Králové, Zlín sestoupil, do baráže míří Kladno. Pozici v TOP 4 si pak vedle lvů zajistily Třinec, Sparta a České Budějovice. Nejbližší program?

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga: Předkolo play off! Postup favoritů?

Článek

Všechny čtyři kluby teď budou čekat na to, jak dopadne předkolo play off, ze kterého vzejdou jejich čtvrtfináloví soupeři. Zápolení týmů od 5. do 12. místa startuje v pátek. Kdo půjde dál? Založte si účet u Tipsportu, vsaďte si a sledujte elitní českou hokejovou soutěž na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky!

Pardubice se v tabulce dlouho držely mezi čtyřmi nejlepšími. V závěru jim ale došla šťáva. Prohrály osmkrát v řadě! Až v 60. kole výsledkově zabraly, když porazily Berany 3:0. Na lepší než pátou příčku to však nestačilo. Naplní Dynamo roli výrazného favorita a poradí si s Karlovými Vary? Energie pronikla do vyřazovací části na poslední chvíli. V přímé konfrontaci o postup sejmula Litvínov.

V dobrém rozpoložení jde do předkola Olomouc. Kohouti zakončili dlouhodobou fázi s pěti triumfy za sebou. Vyzrají na Vítkovice? Zápasová bilance z letošní sezony se spíše přiklání k Ostravanům, kteří zmákli tři ze čtyř partií. Solidní zápletka visí i nad ostatními dvěmi sériemi. Plzeň čelí Mladé Boleslavi a Liberec vyzve Brno. Co se týká střetu Bílých Tygrů s Kometou, v 10 z předchozích 11 vzájemných duelů padlo maximálně pět branek.

Bruslaři z toho nevybruslí

Tipér Hasli předpovídá vyřazení Mladé Boleslavi: „Plzeň má rozdílové hráče jako je Bulíř, Mertl a Čerešňák, což je nejlepší obránce v Tipsport extralize směrem dopředu. Oporami Západočechů jsou také Blomstrand, Thorell nebo Dzierkals. Ano, v Bolce je Šťastný, ale ten mi letos přijde takový vyčichlý. Ještě Ševc, dál už nic moc,“ napsal sázkař v analýze. Souhlasíte s jeho prognózou a necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.