Hlavní obsah

Tipsport extraliga: Umlčí Třinec Tygry? Další výbuch Zlína?

Třinec kraluje hokejové Tipsport extralize. Na druhý Hradec Králové se dívá s pětibodovým náskokem (Východočeši ale mají utkání k dobru). Oceláři se můžou pochlubit nejlepší defenzívou v soutěži a jednou z top ofenzív. Není se tak co divit, že bookmakeři Tipsportu pasují Slezany za největší kandidáty na Masarykův pohár. Souhlasíte s nimi?

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga: Umlčí Třinec Tygry? Další výbuch Zlína?

Článek

Obhájce titulu v pátek změří síly se starým známým Libercem, posledním finalistou play off, který se však letos zatím brodí ve výsledkovém průměru. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte kompletní program elitní české hokejové scény v přímých přenosech na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Žhavým favoritem Tipsport extraligy je vedle Vrány a spol. také Sparta. A to i přesto, že Pražané v tuto chvíli neprožívají ideální období. Ztratili formu. Sice teď porazili Kometu 5:2, předtím ale tahali osmidílnou sérii bez triumfu. Nakopne je právě úspěch v Brně? Nyní se postaví Vítkovicím, které zdolali osmkrát z předchozích devíti vzájemných duelů. V pátek se pozornost stočí i do Hradce. Rozjetí Východočeši (sedm výher v řadě) jdou na Plzeň. Co říká historie? Indiáni na ledě aktuálně třetího týmu tabulky uspěli v pěti z posledních šesti střetů.

Baťovo město v temnotě

Tipér TobiasJakubLUCK si vsadil na Olomouc. Ta se představí ve Zlíně: „Berani mají katastrofální sezonu. Z 22 utkání padli 20x. Jsou to největší adepti na sestup. Na druhé straně stojí Kohouti spoléhající se na útočné duo David Krejčí – Jan Káňa. Hanáci minule přestříleli Bílé Tygry 6:4 a okupují sedmou pozici. I přes domácí prostředí Zlínu prostě nevěřím. Za předchozích pět zápasů dal dohromady jen pět gólů! Vidím to tak na 4:1 nebo 5:1 pro hosty,“ zanalyzoval sázkař dvojku v kurzu 2,15.

Také čekáte další zmar Ševců?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.