Hlavní obsah

Tipsport extraliga živě: Ukončí Sparta trápení proti Plzni?

Tipsport extraliga jede na plné obrátky a nadále servíruje nálož kvalitního hokeje. Ve středu nabídne hned dva velmi atraktivní duely. Třinec vyzve v ocelářském derby Vítkovice a na západě Čech bude k vidění bitva Plzně s pražskou Spartou.

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga živě: Ukončí Sparta trápení proti Plzni?

Článek

Jaké výsledky očekáváte? Vsaďte si u Tipsportu, vychutnejte si všechny extraligové zápasy živě prostřednictvím TV Tipsport a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Souboj strádajících? Můžeme ho takto nazvat. Sparta i Plzeň v uplynulém víkendu předvedli, proč se nachází až v druhé polovině tabulky. Pražané nezužitkovali výhodu domácího prostředí a Olomouc jim nadělila bůra (2:5). Indiánská mise na východě Čech dopadla ještě hůř. Trenér Kořínek musel přihlížet, jak jeho svěřenci schytali s Pardubicemi debakl 2:7. Koho favorizujete v nadcházejícím měření sil?

Gólů jako máků

„Nedělní sparťanský výbuch s Olomoucí ještě více rozčílil už tak nespokojené fanoušky, kteří žádají výměnu trenéra. Výkony zkrátka neodpovídají velikosti týmu HCS. Parta okolo kapitána Řepíka získala venku pouze sedm bodů. Plzeň už stihla letos sáhnout k výměně kouče, ale doma to také není ono. Zisk 10 bodů z 24 možných je pro Západočechy málo. Ve vzájemných zápasech Sparty a Plzně padají mraky gólů. Očekávám vyhrocený duel plný vylučování. Přesilovky by zde mohly hrát prim a pomoci alespoň k šesti vstřeleným brankám. Pokud padne přesně pět gólů, vrátí se mi vklad,“ napsal Fakken, který zanalyzoval kurz 1,7.

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.