Hlavní obsah

Tipsport Gamechanger živě: Kdo s kým? Začne Kozma vítězně?

Přichází Tipsport Gamechanger, největší MMA turnaj na starém kontinentu. Projekt Oktagonu a Tipsportu s dotací 1 000 000 eur vypukne v sobotu 4. března na Oktagonu 40 v Ostravě. Top akci v historii největší česko-slovenské bojové organizace rozehrají bitvy o čtvrtfinále. Odměna pro celkového vítěze? Monstrózních 300 000 eur!

Foto: Tipsport

Tipsport Gamechanger živě: Kdo s kým? Začne Kozma vítězně?

Článek

Založte si účet u Tipsportu, všechny bitvy výjimečného projektu Tipsport Gamechanger sledujte živě na TV Tipsport, zahrajte si zdarma soutěž o 5 mega a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky.

Na úvodním turnaji Tipsport Gamechangeru, který proběhne pyramidovým systémem, na sebe strhne pozornost 16 bojovníků.

Akce se zúčastní David Kozma, Louis Glismann, Leandro Silva, Máté Kertész, Bojan Veličkovič, Radovan Úškrt, Christian Jungwirth a Samuel Krištofič. Součástí turnaje budou také Alex Lohoré, Melvin van Suijdam, Lukasz Siwiec, Andreas Michailidis, Ion Surdu, Amiran Gogoladze a Marcel Grabinski.

Šestnáctého fightera vybrali v hlasování fanoušci. Důvěru dostal Tato Primera.

První dvojici pro akci v Ostravě, kterou organizace Oktagon MMA oznámila, tvoří Alex Lohoré a Samuel Krištofič. Favoritem je Francouz. Ten naposledy (loni 30. prosince v Praze) vyřídil Matúše Juráčka. Zaznamenal tak 18. triumf před limitem z 22 připsaných výher. Trefí i "Piráta"? Vsaďte si!

Soupeře pro úvodní turnaj zná i David Kozma. "Růžového pantera" čeká Lukasz Siwiec.

David "Pink Panther" Kozma (record 30-12-0) je bývalým vládcem velterové divize a nejdéle panujícím šampionem Oktagonu. V letech 2018 až 2022 obhájil v pěti bitvách titulový pás. Sejme Siwiece, obávaného škrtiče? Polský sok dosud prohrál pouze jednou (8-1-0) a je králem velterové váhy organizace Babilon MMA.

Vítězný start Kozmy

„Siwiec porazil pouze velmi slabé soupeře v nižší polské organizaci. Kozmovi by měl stylisticky sedět. David ukončil Veličkoviče na TKO, což se nikomu v UFC nepodařilo. Polské ořezávátko by pro něj nemělo být problém,“ napsal jbajzik, který zanalyzoval triumf Kozmy na KO, TKO nebo diskvalifikaci (2,7).

Růžovému panterovi věří v analýze (1,9) také David Dvořák, hvězdný člen největší komunity sázkařů.

„Kozma je velký favorit. Siwiec se mu stylisticky hodí na úvod Tipsport Gamechangeru. Čekám opatrnější start s vítězným finišem Kozmy na body.“

Své tipy přidal také slovenský zápasník Rony Paradeiser. Souhlasíte s jeho predikcí, že vyhraje Surdu (3,21)?

Vychutnejte si Tipsport Gamechanger na TV Tipsport. Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.