Hlavní obsah

Tohle je životní trefa! Tipér Michaelo1 kasíroval úžasnou výhru 7 739 723 Kč

Třiadvacet mačů, dva sporty, šest hodin napětí. Pak už jen mrazivý pocit, když zjistíte, že vám na účtu přistálo 7,7 milionu korun. Tento příběh si napsal a prožil tipér Michaelo1 v úterý večer.

Foto: Tipsport

Tohle je životní trefa! Tipér Michaelo1 kasíroval úžasnou výhru 7 739 723 Kč

Článek

Takováhle bomba tady dlouho nebyla! V úterý večer se v Tiket aréně objevila raketa, která odstartovala na částce 207 Kč a doletěla po třiadvaceti zastávkách až k vesmírné výhře přes sedm milionů korun. Recept? Tentokrát to nebude nic komplikovaného. Jak sám Michaelo1 ve fóru přiznal, stačilo jen nastavit v kurzové nabídce filtr začátku zápasů na nejbližší tři hodiny a vybrat nižší kurzy.

Tenisová smršť s fotbalovou tečkou

Na cestě za snovou výhrou 7 739 723 Kč trefil šťastný tipér rovnou dvacítku tenisových zápasů, se kterými se proletěl z Bratislavy do Knoxville a zase zpátky z Montevidea do Milána. Bez jediného zaváhání. Tiket okořenil i třemi fotbalovými zářezy, když věřil, že ve všech utkáních se prosadí střelecky oba celky. Nezklamali Dánové, Alžířané ani fotbalisté Seredě, kteří v pohárovém zápasu v Žilině sice prohráli, ale gól dali.

Nádherná práce a sen všech sázkařů

Borci z největší komunity sázkařů svého kolegu k výhře dotlačili, protože se skvěle rozjetým tiketem pochlubil na fóru už během posledního mače. Tipéři se předhánějí v gratulacích, protože tohle je pocit, který se nezažívá každý den.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení bez nutnosti návštěvy pobočky. V Tipsportu můžete totiž celou registraci dokončit pouze online, stačí mít účet u vybrané banky. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.