Hlavní obsah

Třetí ligový triumf SKS v řadě?

První česká fotbalová liga má v plánu další čtyři nedělní mače. V bitvě ze dna tabulky si to rozdá Zlín s Jabloncem. Ambiciózní Liberec přivítá České Budějovice, Olomouc se doma představí proti Slovácku, které má v nohách zápas z pohárové Evropy, stejně jako Slavia, která se v Edenu utká s Pardubicemi.

Foto: Tipsport

Třetí ligový triumf SKS v řadě?

Článek

Chcete tyto duely vidět živě? Díky TV Tipsport máte možnost! Založte si účet u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky.

Sešívaným vstup do ligové sezony nevyšel, padli hned v prvním kole s Hradcem. Poté ovšem skolili Zlín i Jablonec, byť se na severu Čech na tři body poměrně nadřeli. V neděli však budou čelit papírově výrazně lehčímu protivníkovi. Fotbalisté z města perníku mají po třech kolech tři body, které urvali před týdnem s Libercem. Kdo ovládne vzájemnou konfrontaci? Vsaďte si.

Pardubice pálí ostrými

Sázkaři z největší komunity mají jasno. Drtivou většinu vkladů namířili na vršovické fotbalisty, kteří jsou jasnými favority i podle bookmakerů Tipsportu. Že by ovšem hosté byli zcela bezzubí? S tím například Frid3x nepočítá a dopřál jim minimálně jeden přesný zásah v kurzu 2,61. „Pardubice zatím ve všech utkáních hrály velmi dobře v ofenzivě a dokážou si vytvořit nespočet šancí. Navíc Pražané, kteří budou mít v nohách utkání v Polsku, dostali ve třech kolech čtyři góly a určitě opět uvidíme nějakou rotaci v sestavě. V tomto kurzu si minimálně jednu trefu hostů musím zkusit,“ uvádí v analýze.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.