Hlavní obsah

TV Tipsport: BVB a PSG sahají po titulu! Co šlágry v Itálii?

Závěr fotbalové sezony přináší parádní okamžiky napříč špičkovými evropskými soutěžemi. O mistrech se stále nerozhodlo v Německu a Francii. Šampaňské se chladí ve velkém nejen v Dortmundu, ale i v Paříži. Tyto týmy dělí pouhý krůček od titulu. Horko bude také v Itálii. O slovo se přihlásí bitva Interu s Atalantou a klání gigantů ze severu: Juventus vs. AC.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: BVB a PSG sahají po titulu! Co šlágry v Itálii?

Článek

Vsaďte si u Tipsportu, sledujte TOP evropské ligy na TV Tipsport a získejte 500 Kč zdarma na své první sázky!

Zvládne BVB finiš?

Poměry na německé fotbalové mapě se mohou výrazně změnit. Po 10 letech to vypadá, že dominance Bayernu skončí. Dortmund už jednou rukou sahá po Meisterschale. Vytoužený devátý bundesligový titul může doma zpečetit proti outsiderovi z Mohuče. Bookmakeři i členové největší sázkařské komunity jsou ve shodě a jasně favorizují partu okolo kapitána Marka Reuse. Zvládne Borussia poslední krok?

„Dortmund má titul ve svých rukách. Je to stroj s mnoha ofenzivními hráči. Poslední tři utkání? Výhra! Nejprve zdemoloval Wolfsburg 6:0, poté si poradil s Mönchengladbachem 5:2 a minule triumfoval na půdě Augsburgu v poměru 3:0. Mohuči se v závěru ročníku vůbec nedaří a domácí ji v honbě za ziskem Meisterschale nebudou šetřit," napsal dirtymatty92, který zanalyzoval vítězství BVB nejméně o dvě branky v kurzu 1,48.

V Paříži se chystá šampaňské

Už jen formalitou budou poslední dva ligové zápasy pro PSG, které má na 99 % jistý titul. Francouzský gigant disponuje šestibodovým náskokem na konkurenci. Verrattimu a spol. k naprostému komfortu stačí získat pouhý bod. Vydolují ho už proti Štrasburku a oslaví 11. mistrovský primát?

Predikce? Olympus1 očekává, že Pařížané nezaváhají a porazí domácí mančaft v kurzu 1,64.

Se sezonou můžou být nadmíru spokojeni i v Lens. Druhý celek pořadí Ligue 1 čeká v příštím ročníku účast minimálně v předkole Ligy mistrů poprvé od roku 2002. Racing aktuálně táhne pětizápasovou vítěznou šňůru, kterou může prodloužit v duelu s padajícím Ajacciem. Přidá severofrancouzský tým další skalp a uhájí bezpečný odstup od Marseille?

Apeninský poloostrov na nohou

Velice zajímavé duely nabízí také italská Serie A. Pojistit pozici zaručují vstupenku do Champions League si může Inter, který svede těžké klání s nevyzpytatelnou Atalantou. Propočty se však mohou stát bezpředmětnými, pokud Nerazzurri zvládnou vrchol sezony, finále milionářské soutěže s Manchesterem City, ke kterému směřuje drtivá většina koncentrace Inzaghiho výběru.

Co na to Zotovic777? Tuší neprohru Bergama (1,54). Pokud padne o jeden gól, vrátí se mu vklad.

Temným obdobím si po čase opět prochází Juventus. Problémy se kolem staré dámy jenom hemží a mají negativní vliv na celý klub. Zářným příkladem je nedávný odečet 10 bodů a propad až na sedmou příčku. Jak zvládne atraktivní konfrontaci s milánským AC?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.