Hlavní obsah

TV TIPSPORT: České házenkáře čeká na úvod ME obhájce titulu!

Mistrovství Evropy v házené 2022 je tu! Šampionát, jehož oficiálním partnerem je sázková společnost Tipsport, startuje již tento čtvrtek. Vítěz bude známý 30. ledna.

Foto: Tipsport

TV TIPSPORT: České házenkáře čeká na úvod ME obhájce titulu!

Článek

Přípravu české reprezentaci na dva dny přerušil koronavirus, ale i s touto komplikací si parta kouče Rastislava Trtíka poradila a nyní již vyhlíží úvodní duel v Bratislavě proti Španělsku. Jak vidíte úvod šampionátu vy? Vsaďte si u Tipsportu, sledujte ME v přímých přenosech na TV Tipsport a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Jakýkoli bodový zisk by byl pro české barvy velmi cenný, protože jihoevropský tým je v tomto souboji velkým favoritem, což potvrzují nejen bookmakeři, ale i zástupci největší sázkařské komunity. Na Hispanos totiž míří drtivá většina náběrů. Aby ne, když se z evropského zlata radovali na předcházejících dvou turnajích (2018 a 2020).

Španělé, kteří se na ME naladili triumfy nad Íránem a Polskem, budou chtít prodloužit sérii pěti výher v řadě. Házenkáři ze středu Evropy odehráli poslední zápas začátkem listopadu, když si poradili s Rakouskem o devět gólů. Stejnému soupeři ovšem o dva dny dříve podlehli 30:35.

Jak vidí bookmakeři konečné pořadí? Největším favoritem jsou podle nich Dánové v kurzu 2. S odstupem pak následuje trojice Francie (7), Švédsko (7) a Španělsko (8). Naopak tým okolo brankáře Tomáše Mrkvy patří k outsiderům s kurzem 500. Prvním vítězstvím podle kapitána národního celku byly dva negativní testy na koronavirus ještě před odjezdem reprezentace na Slovensko. Přidají čeští házenkáři další triumfy i na hřišti?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.