Hlavní obsah

TV Tipsport: Čtvrtfinále MS! Vyřadí Češi obra z USA?

Konec základní části. Hokejové mistrovství světa se překlopilo do vyřazovacího módu. Čtvrtek bude ve znamení klíčové fáze turnaje - čtvrtfinále. Česko vyzve v Tampere hokejisty USA. Zaskočí Červenkova parta favorita a zahraje si o víkendu o medaile? Loni brala bronz.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Čtvrtfinále MS! Vyřadí Češi obra z USA?

Článek

Vsaďte si (i na celkové umístění) a sledujte vrchol MS živě na TV Tipsport. Výsledky zápasů v play off predikujte v Tipovačce zdarma o 5 mega a dresy Bostonu s podpisem Davida Pastrňáka, hvězdy největší komunity tipérů. Založte si účet a získejte 500 Kč na první sázky.

Česko si zajistilo účast v nadstavbě triumfem nad Nory (2:0). Poté ještě podstoupilo bitvy se Švýcarskem (2:4) a Kanadou (1:3). Nakonec ve skupině B skončilo čtvrté. Tým trenéra Jalonena táhne v útoku dvojice Dominik Kubalík - Roman Červenka. Zatímco křídelník Detroitu je s osmi góly a čtyřmi asistencemi nejproduktivnějším hráčem a nejlepším snajprem MS, kapitán mužstva nasbíral bilanci 3+6. V obraně pak svými čísly vyčnívá Michal Kempný (2+5).

Kdo se do ofenzivních statistik zapíše proti USA? Vsaďte si na střelce a kanadské body hráčů. Prosadit se bude výzva. Bonino a spol. nenašli během sedmi zápasů základní části přemožitele (jako jediné mužstvo na šampionátu), nasázeli nejvíce branek (34) a inkasovali pouze osmkrát. Využijte i speciální kurzovou nabídku Tipsportu ke čtvrtečnímu programu MS. Rozhodněte na tiketech o tom, kolik gólů dohromady padne ve všech čtyřech čtvrtfinálových soubojích.

Půjde to!

Tipér Strita předpovídá postup Česka. „Na turnaji jsem hokeji, který předvádí zámořské celky, nepřišel na chuť. Od Spojených států bych vůbec nečekal, že ovládnou skupinu. A ještě bez porážky! Často se stává, že i takový vítěz končí hned v úvodním kole play off. Věřím tedy, že to, co potkalo minulý rok Švýcary, se nyní stane Američanům. Budu spoléhat, že Vejmelka zavře bránu a Kubalík se trefí. Stačí hrát jak druhou třetinu s Kanadou a půjde to,“ napsal sázkař v prognóze s kurzem 2,48.

Také vyhlížíte překvapení? Proberte tipy na čtvrtfinále v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.