Hlavní obsah

TV Tipsport: Drama na obou pólech. Nadechne se Kladno?

Základní část hokejové Tipsport extraligy pomalu, ale jistě graduje. Pátek bude patřit 49. kolu. Zamotaná je situace jak nahoře, tak dole. Na umístění v TOP 4 si myslí Hradec Králové, Liberec a stále ještě Třinec. Naopak o vyhnutí se baráži usilují Kladno, České Budějovice a Litvínov. Jak to dopadne?

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Drama na obou pólech. Nadechne se Kladno?

Článek

Vsaďte si u Tipsportu (i na střelce a individuální výkony hráčů) a sledujte všechna utkání elitní české soutěže živě na TV Tipsport. Založte si účet a získejte 300 Kč zdarma na své první sázky.

Poslední pozici zajišťující čtvrtfinále play off drží Hradec Králové. Forma lvů je neskutečná. Devětkrát v řadě trefili tři body. Na pátý Liberec, který uspěl šestkrát za sebou, však mají minimální náskok. Nyní se Východočeši postaví Olomouci. Natáhnou vítěznou sérii? Kolik uvidíme branek? Vsaďte si. Historie „fandí“ underu. V osmi z předchozích deseti vzájemných střetů v Tipsport extralize padlo maximálně pět gólů.

Na dně tabulky je Kladno. Třináctým Českým Budějovicím ale dýchá na záda. Ztrácí na ně pouhý bod. A na dvanáctý Litvínov jen dva. Oproti Motoru navíc Rytíři mají zápas k dobru. Jágra a spol. nicméně před víkendem nečeká nic snadného. Vyzvou třetí Spartu. Když vynecháme minulé (nedělní) zaváhání v Liberci, dotáhli Pražané alespoň do prodloužení 13 utkání za sebou. A jak si povede Verva? Chemici se ukážou v Mladé Boleslavi.

Kohouti mimo fazonu

Tipér empathy011 věří Hradci: „Olomouc je v letošním ročníku v domácím plechovém stánku opět velmi silná, ale nutno říct, že vše nejde udržet po celou sezonu. V posledních duelech se kohoutům před vlastními fanoušky nedaří. Ruku v ruce s tím následuje propad tabulkou. Rozpoložení lvů je zcela opačné. Nabrali pořádnou formu a na Hané budou chtít uhlídat čtvrtfinálovou příčku,“ napsal sázkař v analýze s kurzem 1,8.

Inspirujete se jeho prognózou? Proberte hokejové tipy v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.