Hlavní obsah

TV Tipsport: Komplex Slavia. Zlomí Baník bídnou sérii?

Slavii po čtvrteční pohárové misi v Konferenční lize čeká vystoupení na domácí scéně. V neděli ji vyzve Baník. Bookmakeři Tipsportu přitom mají jasno – sešívaní nezaváhají. Fotbalisté SKS jsou v tabulce druzí, nahánějí lídra z Plzně, naopak Ostrava se topí v průměru. Napíše Trpišovského tým vítěznou tečku za první polovinou základní části?

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Komplex Slavia. Zlomí Baník bídnou sérii?

Článek

Vsaďte si u Tipsportu a sledujte bitvu živě na TV Tipsport, stejně jako všechny ostatní zápasy elitní české fotbalové soutěže. Zaregistrujte se u Tipsportu a získejte 300 Kč zdarma na své první sázky.

Červenobílé táhne v útoku Stanislav Tecl. Během 13 startů nasázel devět branek. Mužstvo trenéra Hapala se zase po delší pauze způsobené zraněním může spolehnout na ofenzivní um Ladislava Almásiho. V každém z posledních tří duelů se trefil do černého! Kdo se prosadí ve vzájemné partii? Vsaďte si. Co se týká historické bilance, Baník na Slavii neumí. Sedmkrát v řadě si z Edenu neodvezl ani bod, stejně dlouhá je i série overů ve Vršovicích. Od roku 2014 tam mezi SKS a FCB padly pokaždé alespoň tři góly.

Obrany nulu neudrží

Tipér Elmajstergarstich vyhlíží minimálně tři branky. S tím, že udeří oba tábory (v kurzu 2,18). „Nový kouč Ostravy Pavel Hapal to chytil za správný konec. Hra se zjednodušila, dá se na to koukat. Okolo 20 střel na zápas? Super vizitka. Do toho se vrátil Almási. Nemyslím si, že hosté budou v Praze bránit. Čtyři duely pod Hapalem ukázaly, že se Baník chce prezentovat útočným stylem. Sešívaní jsou ale doma nekompromisní… Věřím, že uvidíme otevřený fotbal.“

Souhlasíte? Nechte se inspirovat.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.