Hlavní obsah

TV Tipsport: MS vrcholí! Zlato získá…

Hokejový šampionát pomalu končí. Sobota patří semifinálovým zápletkám, neděle bitvám o medaile. Do fáze TOP 4 se probojovaly reprezentace Kanady, Lotyšska, Německa a USA. Kdo urve zlato? Který tým si z Tampere odveze bronz? Podle bookmakerů Tipsportu uloví nejcennější kov jeden ze zámořských celků.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: MS vrcholí! Zlato získá…

Článek

Vsaďte si na konečné umístění a sledujte MS v přímých přenosech na TV Tipsport. Rozuzlení turnaje proložte Tipovačkou zdarma na webu Tipsportu o 5 mega a dresy Bostonu s podpisem Davida Pastrňáka, hvězdy největší komunity tipérů. Založte si účet a získejte 500 Kč na první sázky.

Lotyši ve čtvrtfinále zaskočili Švédsko. Triumfovali 3:1. Senzaci se pokusí trefit i nyní. Jenže… Zafunguje entuziasmus hráčů z Pobaltí také proti Kanadě? Kolikrát se outsider prosadí? Javorové listy roztrhaly ambice obhájců z Finska a v kleci mají hráz jménem Samuel Montembeault s úspěšností zákroků 94,92 % a průměrem inkasovaných gólů za zápas 1,19. Obranu pak s bilancí 3+7 z osmi duelů režíruje MacKenzie Weegar.

Na tiketech rozhodněte i o nejlepším střelci šampionátu a jednotlivých týmů nebo nejproduktivnějším hráči čtvrtfinálových účastníků. O korunu pro nejpřesnějšího snajpra turnaje bojuje Cutter Gauthier. Útočník Spojených států se dosud trefil sedmkrát, na lídra Dominika Kubalíka ztrácí jediný zásah. Pětka draftu NHL z roku 2022 může svoji gólovou sbírku rozšířit v utkání s Německem. Povede se mu to? Kolik získá kanadských bodů?

Šok v Tampere

Tipér FilipCerny11 si myslí, že zlato si ze severu Evropy odvezou Němci. Ještě před bitvou proti Švýcarsku poslal do Tiket arény sólovku s kurzem 44! „Naši západní sousedé trápili v základní skupině Švédsko, Finsko i USA. Američany dokonce přestříleli. Nejtěsnější porážky s favority značí, že by bylo zbrklé je odepisovat. Prezentují se moc pěkným hokejem. Tým táhne mladík Peterka, který své nesporné kvality ukázal během sezony v Buffalu,“ napsal sázkař v analýze.

Inspirujete se? Proberte závěr MS v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.