Hlavní obsah

TV Tipsport: Naváže Slavia v lize na pohárový úspěch?

Páté kolo elitní české fotbalové soutěže v neděli nabídne tři atraktivní bitvy. Úderem čtvrté hodiny odpoledne přivítá Hradec Králové ve svém mladoboleslavském azylu Olomouc a Slovácko bude hostit nevyzpytatelný Liberec.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Naváže Slavia v lize na pohárový úspěch?

Článek

Program uzavře večerní duel nováčka z Brna se Slavií Praha. Všechny prvoligové zápasy si můžete vychutnat živě prostřednictvím TV Tipsport! Založte si účet u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky.

Sešívaní půjdou do souboje se Zbrojovkou v dobré náladě. Holeš a spol. udolali po prodloužení Czestochowou 2:0 a zajistili si místenku v základní skupině Evropské konferenční ligy. Velkou úlevu musel cítit především Jindřich Trpišovský, který ani letos nezažije první ročník bez pohárové účasti Slavie za dob jeho koučování v pražském týmu. SKS však musí přepnout zpět do ligového módu, kde je čeká rozjeté Brno. To by však pro mistry z předloňské sezony nemělo být nepřekonatelným sokem a očekává se, že fotbalisté z Vršovic naváží na čtvrteční úspěch. Jak dopadne tento šlágr?

Brno se prosadí!

„Zbrojovka vstoupila do ligy více než slušně. Po remíze v úvodním kole si na konto připsala dvě vítězství a pokaždé předváděla nebojácný fotbal. Slavia má v nohách odvetu s Rakówem, zatímco Řezníček a spol. jsou odpočatí a plní sil. Obrana Pražanů navíc ve většině případů neudrží čisté konto. Myslím si, že Brno v kurzu 1,5 vstřelí alespoň jednu branku,“ napsal sázkař s nickem krup721 ve své analýze.

Půjdete do toho také?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.