Hlavní obsah

TV Tipsport: Osmifinále Eurobasketu! Šokují Češi Řecko?

Dokázali to. Čeští basketbalisté zmákli klíčovou konfrontaci o postup do play off evropského šampionátu. Na závěr pražské skupiny zdolali v bitvě „kdo s koho“ Izrael 88:77!

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Osmifinále Eurobasketu! Šokují Češi Řecko?

Článek

V nedělním osmifinále, které se odehraje v Berlíně, čeká partu kolem Tomáše Satoranského a Jana Veselého Řecko. Tedy jeden z top favoritů Eurobasketu v čele s hvězdou NBA Giannisem Antetokounmpem. Ubrání nároďák křídlo Milwaukee Bucks? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte ME živě na TV Tipsport. Založte si účet a získejte 300 Kč zdarma na první sázky.

Primárním turnajovým cílem týmu izraelského trenéra Ronena Ginzburga byla účast ve vyřazovací části. To se povedlo. Sice s odřenýma ušima… Základní část reprezentace zakončila s nijak výraznou bilancí 2-3, což ve skupině D stačilo na čtvrté (poslední) postupové místo. Řekové takové starosti neměli. Pět zápasů, pět výher, králové „céčka“.

V osmifinálovém střetu v hlavním městě Německa by mělo jít o jednoznačnou záležitost. Alespoň podle kurzů. Basketbalisté z Balkánského poloostrova by triumfem natáhli vítěznou šňůru už na sedm dílů. Třikrát v řadě přitom zaznamenali alespoň 90 bodů. Co v neděli? Vsaďte si (i na celkové pořadí ME) a bavte se o Eurobasketu v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.