Hlavní obsah

TV Tipsport: Pastrňák na MS! Vyřídí Lotyše?

Hokejový šampionát je v plném proudu. Česko na úvod rozebralo Velkou Británii 5:1. Poté neuspělo se Švédskem (3:5). A partie číslo 3? Šok.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Pastrňák na MS! Vyřídí Lotyše?

Článek

Porážka na nájezdy s výrazným outsiderem z Rakouska. Zmátoří se nároďák v duelu proti Lotyšsku? Vsaďte si, využijte speciální kurzovou nabídku a sledujte všechny zápasy MS na TV Tipsport. Založte si účet u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma na první sázky.

Česko vytáhne na pobaltskou zemi nebezpečnou ofenzivní zbraň. Na turnaji ve Finsku se představí hvězda NHL David Pastrňák! Bude řádit? Vsaďte si! Pasta by mohl obnovit spolupráci s bývalým dlouholetým členem kádru Bruins Davidem Krejčím. Lotyši, kteří zatím zaznamenali výhru a dvě porážky, se tak musejí mít na pozoru. Ve čtvrtek půjdou do akce i oba zámořské výběry. Skolí Kanaďané Kazachstán? Rozdrtí USA Velkou Británii? V rámci MS v hokeji můžete dát na jeden tiket jeden tým ve více zápasech.

Pasta se ukáže!

Tipér hradek3 míní, že nová posila české reprezentace bude proti Lotyšsku vidět. „David Pastrňák urve minimálně dva kanadské body. Předpokládám, že se hned zařadí do elitní formace vedle Červenky a Krejčího. Trenéři ho také určitě dají do prvního přesilovkového komanda. V základní části letošní sezony NHL si v 72 zápasech připsal 40 gólů a 37 asistencí. V následných bojích o Stanley Cup shrábl bilanci 3+3 v sedmi startech,“ zanalyzoval sázkař kurz 2,22.

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.