Hlavní obsah

TV Tipsport: Plzeň vs. Zlín a bitva na severu! Zvednou se Budějovice?

Základní část elitní české fotbalové soutěže se pomalu blíží do finiše. Stále však jde o hodně. Na jihu Čech si to rozdají České Budějovice s Jabloncem, zatímco na severu bude k vidění bitva Liberec vs. Brno. Program uzavře večerní střet mistrovské Plzně a o záchranu bojujícího Zlína. Jaké výsledky vyhlížíte?

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Plzeň vs. Zlín a bitva na severu! Zvednou se Budějovice?

Článek

Vsaďte si u Tipsportu, vychutnejte si kompletní program první ligy živě na TV Tipsport a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Jihočeši v útlumu

Nemalou krizí si aktuálně procházejí České Budějovice. Dynamo z posledních pěti ligových duelů hned čtyřikrát padlo. A ne s výrazně lepšími mančafty. Porážky od Teplic, Zlína nebo Hradce Králové určitě nepatří k těm lépe skousnutelným. Vrátí se do pohody proti nevyzpytatelnému Jablonci?

Člen největší sázkařské komunity pacak6 tomu nevěří a dává vítězství Hübschmana a spol. (2,32).

„Budějovice sice nasbíraly cenné skalpy v podobě výher nad Slavií, Bohemians nebo Ostravou, ale momentálně jsou namočeny do záchranářských bitev. Jablonec se dostal z těžké situace a trenér Horejš zná jihočeské prostředí. Severočechy považuju rozhodně za větší favority.“

Zabere léčba Haškem?

Pro sázkaře zajímavý duel bude k vidění také na severu Čech. O veledůležité tři body si to rozdají Liberec a Brno. Kozlova parta po odchodu Micka van Burena marně hledá střelce. V kádru Slovanu je aktuálně nejlepším ligovým šutérem čtyřgólový Lukáš Červ. Mimochodem defenzivně laděný střední záložník. Tento fakt nehází dobré světlo například na Imada Rondiče, který se v domácí soutěži trefil pouze třikrát. Chytne se Bosňan nebo jeho stejně produktivní parťák Victor Olatunji proti motivovanému Brnu?

Zbrojovka udělala změnu na pozici trenéra a tento tah se hned napoprvé vyplatil. Jihomoravané pod novým koučem Martinem Haškem vydolovali cennou výhru nad Pardubicemi a získali pevnější půdu pod nohama. Přidají Řezníček a spol. další triumf?

Nervozita na západě

Co napravovat má mistrovská Plzeň. Loňská forma viktoriánů je minulostí a aktuálně jim není příliš do zpěvu. Užuž to vypadalo, že po ovládnutém duelu s Jabloncem přijde uklidnění a smělé nahánění pražských „S“. Omyl. Poslední prohra v Ostravě znamenala další ránu do sebevědomí Západočechů. Smete Bílkova družina podceňovaný Zlín, který je silně namočen do bitev o prvoligovou příslušnost?

Zlín to schytá

„Pokud si chce Plzeň udržet nějaké titulové šance, nesmí doma se Zlínem ztratit body. Od Viktorie očekávám tvrdý útok vstříc vítězství proti trápícímu se soupeři. Navíc Kozák a spol. jsou nejhorším celkem na venkovních hřištích. Ofenziva Bílkovy party není tak smrtelná jako loni, ale tři góly by nasázet měla,“ uvádí tipér Koukol123 v analýze s kurzem 1,98.

Vydáte se po cestě s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.