Hlavní obsah

TV Tipsport: Postoupí Plzeň do závěrečného předkola Ligy mistrů?

Plzeňská Viktoria hostí v odvetě třetího předkola Ligy mistrů Sheriff Tiraspol. Parta okolo trenéra Michala Bílka si přivezla z Moldávie cenné vítězství 2:1, které režírovalo ofenzivní duo Tomáš Chorý a Pavel Bucha. Postup přes celek z Podněstří by viktoriánům zajistil účast minimálně v Evropské lize

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Postoupí Plzeň do závěrečného předkola Ligy mistrů?

Článek

Naváží Západočeši na první triumf a zajistí si vstupenku do další fáze? Založte si účet a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky.

Fotbalisté Plzně se v sobotu příjemně naladili na úterní střetnutí. V druhém kole nejvyšší české ligy dokázali vyzrát na Pardubice v poměru 2:1. Velkou hrozbou pro obranu Tiraspolu je Jan Kliment. Letní posila z Krakova dokázala vstřelit tři branky za poslední čtyři zápasy. Kliment se osvědčil zejména v tandemu s Chorým. Dokáží hráči FCVP vytěžit maximum ze své aktuální formy? Jaký rezultát tipujete vy? Vsaďte si.

Plzeň vyhraje nejméně o dva góly!

„Nebyl bych překvapený, pokud by se tento zápas podobal druhému souboji Plzně s Helsinkami. Tiraspol má pár šikovných borců v ofenzivě, ale tím to hasne. Defenzivě Sheriffu absolutně schází jakýkoliv systém. Obránci hostujícího týmu nejsou příliš kvalitní a velmi často a hloupě chybují. Nemyslím si, že Viktoria bude cílit na remízu. Očekávám brzký zásah do sítě moldavského mančaftu a následnou kontrolu hry svěřenců kouče Bílka. Západočeši porazí soupeře rozdílem minimálně dvou branek,“ uvádí Madridista23 v analýze s kurzem 2,62.

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.