Hlavní obsah

TV Tipsport: RFA Grand Opening v Bratislavě! Komu věří Dvořák?

Tento víkend se v Bratislavě uskuteční RFA Grand Opening. Jde o druhou akci RFA, nové bojové MMA organizace na česko-slovenské scéně.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: RFA Grand Opening v Bratislavě! Komu věří Dvořák?

Článek

Na sobotním galavečeru vystoupí hvězdní zápasníci. Milan Ďatelinka, Nenad Avramovič, Miroslav Brož, Sebastián Fapšo, Jan Fajk, Bernard Plavec nebo Jozef Wittner. Kdo oslní? Tipsport je generálním partnerem RFA. Vsaďte si a sledujte všechny bitvy v přímých přenosech na TV Tipsport! Založte si účet a získejte 500 Kč zdarma na první sázky.

Na turnaj si detailně posvítil zápasník UFC David Dvořák. Hvězda největší sázkařské komunity kompletně zmapovala program hlavní karty. Komu věří? Favoritům. Tedy až na dvě výjimky. Ve střetu Dominik Bereczki vs. Jakub Kadáš se přiklání k maďarskému fighterovi a v duelu mezi Janem Fajkem a Michalem Glosem ukázal na triumf slovenského zástupce.

„Pro Glose hraje fakt, že je agresivnější, má zkušenosti s kvalitnějšími soky a převahu v dynamice. Je to výbušný typ, který se často snaží přenést boj na zem po dobré kombinaci v postoji. Na zemi pak soupeře kontroluje a dostává se do dominantních pozic,“ napsal Dvořák ve své prognóze, ve které zároveň pečlivě zdůvodnil, proč se v sobotu dočkají úspěchu i Marián Jakubík, Miroslav Brož a Jozef Wittner.

V další analýze David Dvořák predikuje vítězství Milana Ďatelinky, Sebastiána Fapša, Arthura Limy a výrazného kurzového outsidera Dominika Bereczkiho. „Oproti Kadášovi je nebezpečnější, tvrdší. Bude mít převahu v rozpětí rukou. Ano, Jakub má chuť po přestřelkách. To ho ale v pozdějších kolech stojí hodně sil,“ míní český fighter s přezdívkou Hrobník.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.