Hlavní obsah

TV Tipsport: Schytají Rytíři od Plzně další debakl?

Střety s indiány jsou pro hokejisty Kladna noční můrou. V posledních třech vzájemných bitvách v Tipsport extralize inkasovali Jágr a spol. dohromady dvacet gólů. Všechny body navíc brala Plzeň pětkrát v řadě.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Schytají Rytíři od Plzně další debakl?

Článek

Západočechům se sice aktuálně na ledě soupeřů nedaří, z Českých Budějovic i z Ostravy odjeli s prázdnou a v Litvínově padli v prodloužení, Rytíře ale mají přečtené. V říjnu vyhrál tým pod vedením trenérů Říhy a Baďoučka v Chomutově 8:1, když proměnil pět přesilovek. Budou indiáni řádit v nedělním utkání? Registrujte se u Tipsportu, vsaďte si a sledujte všechny zápasy elitní české hokejové scény živě na TV Tipsport!

Kometa má před sebou duel v Hradci Králové, na který v letošní sezoně dvakrát nestačila (1:3 a 0:3). Taktika Lvů brněnským hokejistům evidentně nevoní, pět ze šesti uplynulých soubojů ovládli Smoleňák a spol. v základní hrací době. Zábranského parta navíc venku nezáří (4 body z 5 zápasů). Zhasne Kometa i tentokrát v kurzu 1,75?

Jak uspět pod Ještědem? Sparta zná recept. Body si z Liberce odvezla pětkrát v řadě. Dohromady jich bylo jedenáct! V říjnu Řepík a spol. zvítězili na ledě Bílých Tygrů 3:2 po nájezdech a triumf slavili také v domácím prostředí (4:1). Tušíte, že budou Pražané zase dominovat? Vsaďte si!

Téměř přes celou republiku pojedou k utkání hráči Litvínova. V nedávné minulosti se na chemicích celkem pravidelně projevovala únava z dlouhé cesty a Vítkovice je porazily ve své aréně pětkrát po sobě. V tomto ročníku Tipsport extraligy je ale vše jinak. V říjnu Severočeši ostravskou tvrz vyloupili (1:4). Zvládnou to také v neděli (kurz 4,13)? Bude to makačka, protože Vítky jsou ve skvělé formě.

Mladé Boleslavi to venku nejde. Od poloviny listopadu v osmi duelech připsala jen čtyři body. Vylepší si Středočeši bilanci ve Zlíně? Berany v této sezoně dvakrát porazili (4:0 a 3:1). Sfouknou je potřetí s kurzem 2,2?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.