Hlavní obsah

TV Tipsport: Vítězná premiéra trenéra Frťaly? Proti je Řezníček a spol.!

Nedělní třiadvacáté kolo elitní české fotbalové soutěže slibuje parádní podívanou. V laufu hrající Jablonec přivítá Slovácko, Mladá Boleslav se pokusí porazit trápící se Liberec a Teplice v čele s novým koučem půjdou do veledůležité bitvy s Brnem. Program uzavře atraktivní souboj Bohemians vs. Pardubice. Kdo udělá za týdnem vítěznou tečku?

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Vítězná premiéra trenéra Frťaly? Proti je Řezníček a spol.!

Článek

Vsaďte si u Tipsportu, sledujte všechny duely první ligy na TV Tipsport a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Čerstvý vítr do plachet?

Poslední nezdary donutily vedení Teplic vykonat zásadní změnu. Odvolaného lodivoda Jiřího Jarošíka nahradil Zdenko Frťala, který se stal prvním zahraničním trenérem Severočechů v nejvyšší soutěži. Čekají se od něj velké věci. Slovenský kouč v minulosti sklidil úspěch ve Varnsdorfu (2015) a naposledy v Hradci Králové (2021). Votroky dovedl mezi elitu, ale následně se rozhodl rezignovat. Jak se teď popere s životní šancí? Procházka růžovým sadem to nebude.

Skláři bojují o záchranu a z šesti jarních utkání vytěžili pouze jediný bod. Ideální formou neoplývá ani soupeř z Brna. Jihomoravané se však mohou na rozdíl od Teplic spolehnout na vyhlášeného kanonýra. Jakub Řezníček má letos v lize na kontě 15 branek a bojuje o korunu krále střelců. Přidá kapitán Zbrojovky další přesný zásah do sítě bývalého zaměstnavatele?

Nové koště dobře mete

„Teplicím může změna na lavičce krátkodobě pomoci. V Brně se také dostávají do prapodivné situace uvnitř klubu. Mluví se o trenérovi, Lužánkách a Zbrojovku tíží také absence v defenzivě. Ze tří stabilních stoperů je k dispozici pouze Tijani. Endl je zraněný a Šural vykartovaný. Tento zápas by mohl dát lize novou zápletku. Věřím, že Teplice vyhrají,“ píše jaroslava1, která zanalyzovala triumf sklářů bez remízy v kurzu 1,82. Pokud se body budou dělit, vrátí se jí vklad.

Půjdete do toho také?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.