Hlavní obsah

TV Tipsport: Vstřelí Mueller Kometě gól? Zaboduje Zohorna?

Hokejová Tipsport extraliga v úterý pokračuje 12. kolem. Lídr tabulky z Vítkovic jde na Kometu. Proti sobě se tak postaví týmy s nejlepší ofenzivou (36 gólů). Zápas bude mít speciální náboj pro útočníka hostů Petera Muellera. Americký střelec přišel do Ostravy v létě právě z Brna, kde strávil předchozí čtyři sezony. V letošních pěti startech bodoval sedmkrát (4+3).

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Vstřelí Mueller Kometě gól? Zaboduje Zohorna?

Článek

Prosadí se i pod Špilberkem? Vsaďte si a sledujte duel živě na TV Tipsport, stejně jako všechna ostatní utkání elitní české soutěže. Zaregistrujte se u Tipsportu a získejte 300 Kč zdarma na první sázky.

Pardubice jsou druhé. Na Vítky se dívají s minimálním odstupem. V úterní partii by si podle bookmakerů Tipsportu měly polepšit. Představí se na ledě posledního Litvínova. Bude vidět Tomáš Zohorna, nejproduktivnější hráč Tipsport extraligy (9+5)? Vsaďte si. Mizérii chtějí ukončit Kladno a České Budějovice. Rytíři neuspěli šestkrát v řadě, Motor dokonce osmkrát. Komu věříte? Drama se rýsuje v Hradci Králové, kde se ukáže Sparta. Bilance přitom říká, že v posledních osmi vzájemných partiích urvali Pražané alespoň bod.

Přestřelka v Brně

Tipér YirkaSirka očekává ve střetu Brno vs. Vítkovice minimálně pět tref (v kurzu 1,43). „Kometa dává před svými fanoušky v průměru šest gólů/zápas. Ostravané mají venku průměr 6,1. Historicky to padá i v duelech mezi samotnými kluby. Ta šance, že over uvidíme také tentokrát, tam tak rozhodně je. V táboře domácích jsou velmi produktivní Luboš Horký, Petr Holík a Adam Zbořil. Hosty zase táhnou Dominik Lakatoš, Juraj Mikuš nebo Peter Krieger,“ napsal sázkař v analýze.

Inspirujete se? Bavte se o Tipsport extralize s ostatními tipéry v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.