Hlavní obsah

TV Tipsport: Vyzbrojená Boleslav na Spartě, Liberec rýsuje tři góly

Sezona Tipsport extraligy neprobíhá v Mladé Boleslavi podle představ. I proto se vedení středočeského celku rozhodlo v poslední době k oživení týmu v podobě výměn. Nejen hráčských. Bruslaře převzal trenér Jiří Kalous a mužstvo mimo jiné posílili útočníci Daniel Přibyl s Ondřejem Romanem. Impuls se dostavil. Na výsledcích je vidět určitý progres. Vyšlápne si Bolka v neděli na Spartu?

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Vyzbrojená Boleslav na Spartě, Liberec rýsuje tři góly

Článek

Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání elitní české hokejové soutěže v přímých přenosech na TV Tipsport. Založte si účet a získejte 300 Kč zdarma na první sázky.

Liberec a Hradec Králové se před vypuknutím ročníku možná viděly ve vyšších patrech tabulky Tipsport extraligy. Zatím to ale vypadá, že v základní části díru do světa neudělají. Oba kluby patří k výkonnostnímu průměru. O něco lépe jsou na tom Bílí Tygři, kteří mají jeden z nejlepších útoků v lize. Doma dávají v průměru přes tři branky za zápas. Konkrétně 3,26. Naplní gólovou normu i v duelu právě proti lvům? Dáte na tiket over?

Sázejte u Tipsportu také na střelce a kanadské body hráčů. V tomto ohledu se letos hodně činí třinecké duo Martin Růžička – Marko Daňo. V neděli se přitom obhájce titulu postaví o záchranu bojujícím Českým Budějovicím, takže oba borci by mohli svoji sbírku rozšířit. Při ofenzivní chuti jsou stále i vítkovičtí Dominik Lakatoš s Robertsem Bukartsem, které se v závěru týdne pokusí zastavit Litvínov. Tedy tým s podobnými problémy jako Motor.

Překvapí chemici a rozleptají taktiku Vítek? Proberte tipy na Tipsport extraligu s ostatními sázkaři v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.