Hlavní obsah

UFC 262 na TV Tipsport: Bitva o uvolněný titul!

Již tento víkend se můžete těšit na další číslovaný turnaj organizace UFC, který se uskuteční v Toyota Center v Houstonu. Hlavní událostí galavečeru UFC 262 bude zápas o uvolněný titul lehké váhy mezi Charlesem Oliveirou a bývalým šampionem Bellatoru Michaelem Chandlerem. Do akce se vrací také oblíbený Tony Ferguson, který se utká s Beneilem Dariushem. Dále se na turnaji představí stálice Edson Barboza, Ronaldo Souza, Shane Burgos nebo Antonina Shevchenková.

Foto: Tipsport.net

UFC 262 na TV Tipsport: Bitva o uvolněný titul!

Článek

Hvězda největší komunity sázkařů, zápasník UFC Makhmud Muradov věří nevyzpytatelnému Beneilu Dariushovi: „Tonyho Fergusona mám velice rád, ale bohužel mu v tomto souboji nevěřím. Přál bych si, aby zvítězil, ale v posledních zápasech schytal mnoho úderů na hlavu, a to se může podepsat na jeho výkonu v tomto duelu. Navíc Tony nemládne a ve věku 37 let už to nebude ten samý zápasník. Beneil Dariush na lehkou váhu disponuje velkou silou a momentálně má šest vítězství v řadě. Navíc v těchto soubojích vypadal velice dobře a nebyly to žádné náhodné výsledky. Něco mi říká, že Beneil Dariush má na to, aby Tonyho Fergusona ukončil před limitem.“ Vsaďte si a sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport.

Oliveira získá pás šampiona!

Hlavním zápasem galavečeru UFC 262 bude souboj mezi Charlesem Oliveirou a Michaelem Chandlerem. Právě na ten si ve své analýze posvítil sázkař Ribeiro88: Charles Oliveira je držitel černého pásu v BJJ a dost možná má aktuálně vůbec nejlepší BJJ v celém UFC. Nutno však dodat, že Charles má čím dál lepší postoj a platí tak za jednoho z nejkomplexnějších zápasníků napříč všemi vahami. Michael Chandler je samozřejmě velice kvalitní wrestler, bývalý šampion Bellatoru, avšak za mě je v globálu pořád o level za Oliveirou. Kolem Michaela je obrovský hype, především díky jeho premiéře, kde si po minutě zápasu s Danem Hookerem vystřihl své životní highlight KO. Za mě bude mít Oliveira navrch jak v postoji, tak případně na zemi a dojde si pro vytoužený titul.“

Souhlasíte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.