Hlavní obsah

UFC na TV Tipsport: Česká šance na titul! Jak to vidí Muradov?

Tuzemští příznivci MMA hoří netrpělivostí. O víkendu se uskuteční dlouho očekávaný turnaj UFC. Jiří Procházka se porve o titul!

Foto: Tipsport

UFC na TV Tipsport: Česká šance na titul! Jak to vidí Muradov?

Článek

Ve hře je pás pro šampiona polotěžké váhy. Soupeřem českého zápasníka bude současný král divize Glover Teixeira. Koho favorizujete? Bookmakeři se celkem jednoznačně přiklánějí k fighterovi z Hostěradic. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte galavečer UFC 275 v Singapuru živě na TV Tipsport. Založte si účet a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky.

Jiří Procházka má úctyhodnou profi MMA bilanci. 28–3–1! Z toho 25 soků porazil KO nebo TKO. Navíc zvítězil 12x v řadě (neprohrál od prosince 2015, kdy na něho vyzrál Muhammed Lawal). Natáhne úspěšnou sérii? V top bojové organizaci světa dosud startoval dvakrát a v obou případech se blýskl výbornými výkony. Nejprve vyřídil Volkana Oezdemira a následně sundal Dominicka Reyese. Vypne i Teixeiru (33–7–0)?

„Glovera znám. Absolvoval dlouhou cestu. A teď je konečně držitelem titulu. Neuvěřitelné. Nicméně, když s ním o ten pás loni zápasil tehdejší šampion polotěžké váhy Jan Blachowicz, Polák ho podcenil. Slyšel jsem, jaké měl v přípravě sparingy… Jirka je na odlišném levelu. Má jinou mentalitu, svoji cestu. V jeho případě podcenění vůbec nehrozí,“ napsal v analýze Mach Muradov, hvězda největší sázkařské komunity a člen UFC.

Proti fighterovi z Brazílie jde i tipér ladislav523. Za 24 tisíc korun. Priesto dal dokonce na Procházku 70 tisíc! Inspirujete se? V kurzové nabídce najdete řadu zajímavých speciálních příležitostí. Vsadit si můžete na způsob, jakým bude duel ukončen, na počet zahájených kol, ale také na vítěze v kombinaci s kolem ukončení bitvy.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.