Hlavní obsah

Uhájí Sparta třetí místo? Sledujte českou ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si

První dva týmy jedou na výlet a naopak Spartu čeká doma nevyzpytatelný Jablonec. Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech domácích zápasů v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Uhájí Sparta třetí místo? Sledujte českou ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si

Článek

Šlágrem šestnáctého ligového kola je rozhodně nedělní bitva Jablonce se Spartou. Třetí Letenští totiž mají na svého soupeře jednobodový náskok, a pokud by se tak povedlo Jablonci po pěti letech na Letné vyhrát, šel by na třetí místo. Jenže i navzdory ne úplně ideální formě domácích jde přes 90 % tipérů právě za družinou kouče Ščasného v kurzu 1.82:1.

Vsaďte si speciál na celé kolo!

V kurzové nabídce máme nově i sázky na celé kolo dohromady. Můžete si tak tipnout, jestli o víkendu uvidíme dohromady aspoň dvě červené karty nebo třeba aspoň pět penalt.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Všechny zápasy jsou pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.