Hlavní obsah

US Open na TV Tipsport: Derby! Konečná pro Karolínu Plíškovou?

V New Yorku se rozjel US Open, závěrečný grandslam sezony. Na betonových kurtech ve Flushing Meadows se prohání světová tenisová elita. V akci vidíme Rafaela Nadala, Carlose Alcaraze nebo Igu Šwiatekovou. O úspěch bojuje i početná enkláva českých zástupců v čele s Petrou Kvitovou a Karolínou Plíškovou.

US Open na TV Tipsport: Derby! Konečná pro Karolínu Plíškovou?

Článek

Kdo si poradí s nástrahami úvodních kol? Vsaďte si a sledujte turnaj konaný v Národním centru Billie Jean Kingové živě na TV Tipsport. Založte si účet a získejte 300 Kč zdarma na první sázky.

Druhé kolo US Open ozdobí střet mezi Karolínou Plíškovou a Marií Bouzkovou. Bookmakeři očekávají dramatickou záležitost. Ani jedna z tenistek není výraznou favoritkou. Členové největší sázkařské komunity Tipsportu se přiklánějí k Bouzkové. Plíšková měla na úvod plné ruce práce s Magdou Linetteovou. Polku zdolala až po téměř třech hodinách 6:2, 4:6, 7:6 (8). Uvidíme thriller i ve čtvrtečním derby? Využijte rozšířenou kurzovou nabídku u ženského i mužského pavouka newyorského podniku.

Kája vyletí

Tipér hradil98 zanalyzoval triumf Bouzkové: „Hra Marie pod novým trenérem? Diametrálně odlišná. V prvním kole nasázela Lindě Noskové 45 vítězných úderů a udělala minimum nevynucených chyb. Je to také jedna z těch tenistek, která všechno doběhne a nikdy se nevzdá. Kája je pinkálistka. Pohyb má stále horší a horší. Bouzkové vyšel i poslední vzájemný duel. Uspěla 6:4, 7:5. Na antuce! To je její nejslabší povrch. Věřím, že Maruška Karolínu kondičně převálcuje a stereotypní tenis Plíškové se mine účinkem.“

Souhlasíte s prognózou orámovanou kurzem 1,84? Diskutujte o US Open v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.