Hlavní obsah

Úspěšný střelecký kombík a přesná predikce v NHL

NHL fanouškům pravidelně servíruje bohaté hokejové menu. Podobně jsou na tom členové největší komunity sázkařů, kteří neustále zásobují Tiket arénu svými skvosty. V prestižní zámořské soutěži tentokráte zabodovali Raduna79, Sovikk1 a adamek50. Jaké trefy se jim povedly?

Foto: Tipsport

Úspěšný střelecký kombík a přesná predikce v NHL

Článek

Prohlédněte si tikety tipérů. Založte si účet u Tipsportu, nechte se inspirovat v Tiket aréně, vsaďte si a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Parádním mix kombíkem s kurzem 74,07 si zpříjemnil noc ze soboty na neděli Raduna79. Vytvořil čtyři skupiny a do každé z nich naskládal jednoho střelce NHL. V předzápasovém výběru predikoval góly Maxe Comtoise a Eetu Luostarinena. Také se zaměřil na rozběhnuté duely, ve kterých předpověděl zásahy Andreie Kuzmenka a Milese Woodse. Tipy se ukázaly jako správné a odnesl si krásných 66 665 Kč.

Utkání z NHL si na tiket přidal také sázkař s nickem Sovikk1. Chvilinku po startu sobotního střetnutí Edmonton vs. Dallas ukázal na triumf hostujících borců včetně prodloužení v kurzu 2,25. Hráči Stars tipéra nezklamali a nebezpečné olejáře roznesli v poměru 6:2. Parta kolem Joea Pavelskiho přihrála sázkaři 42 750 Kč.

Skvělým přehledem se blýskl adamek50. V zápase Calgary proti New Jersey předpověděl branku z hokejky domácího obránce Nikity Zadorova. Kurz 13 podpořil vkladem ve výši 4 444 Kč. Bek Flames rozvlnil síť v čase 43:12 a zajistil sázkaři krásné probuzení do nedělního rána. Herní konto adamka50 se obohatilo o 57 772 Kč.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.