Hlavní obsah

Velká pardubická: Theophilos opět první? Sottovento na bedně?

Dostihový svátek je tu. V neděli se uskuteční 130. Velká pardubická! Kdo doběhne první? Největší šance na vítězství se dávají Theophilovi, který má na tento nejslavnější český dostih náramné vzpomínky – loni ho v sedle s Josefem Bartošem ovládl! Zaválí i nyní? K dalším výrazným adeptům na celkový triumf pak podle bookmakerů patří Hegnus, Lodgian Whistle, Sottovento a Tzigane du Berlais. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte prestižní překážkový dostih živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Velká pardubická: Theophilos opět první? Sottovento na bedně?

Článek

Velká pardubická steeplechase se každoročně koná druhou říjnovou neděli. Platí za jednu z nejtěžších zkoušek v Evropě! Letos dráhu dlouhou 6 900 metrů (a s 31 překážkami, z nichž nejznámější je určitě Taxisův příkop) absolvuje 18 koní. V sedle obhájce prvenství Theophila přitom tentokrát nebude žokej Bartoš, který je po operaci kolene, ale Jan Odložil, jenž už má s desetiletým hnědákem ze stáje Josefa Váni jistou zkušenost – loni spolu vyhráli Cenu Peruána. Budou slavit i na Velké pardubické? Vsaďte si a sledujte prestižní překážkový dostih živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Sottovento na bedně!

„Líbí se mi kurz na to, že osmiletý hnědák Sottovento skončí do třetího místa. Letos se zúčastnil tří dostihů – jednou byl třetí, poté druhý o krk za Ange Guardianem a poslední kvalifikaci po souboji s Vandualem jistě vyhrál. Sottovento je v tréninku Josefa Váni, který své koně umí na Velkou pardubickou připravit. V sedle navíc bude mít zkušeného vítěze VP 2017 Jana Kratochvíla,“ píše v analýze tipér StromskyF.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.