Hlavní obsah

Vítězné strategie na Australian Open!

Úvodní grandslam tenisové sezony je v plném proudu. Koho na Australian Open favorizujete?

Foto: Tipsport

Vítězné strategie na Australian Open!

Článek

Vsaďte si u Tipsportu a sledujte utkání v Melbourne Parku v přímých přenosech na TV Tipsport. Nechte se inspirovat náložemi v Tiket aréně. Třeba tipér breakpoint moc nespekuloval a v 32 (!) zápasech šel proti outsiderům. Dobře udělal. Plachta odkryla 93 742 Kč. O podniku nejvyšší tenisové kategorie zároveň diskutujte s ostatními členy sázkařské komunity v tematickém fóru a zahrajte si Tipbank. Získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky.

Zatímco breakpoint vsadil svoji akovku za pár stovek, tipér TECH71 se pustil do mnohem významnější hry. Vklad 40 tisíc korun? To se jen tak nevidí. I on přitom věřil favoritům. Viktorii Azarenkové, Madison Keysové nebo Barboře Krejčíkové. Zklamání neprožil. Shrábl 102 000 Kč! Ano, Sebastian Korda se sice proti Corentinovi Moutetovi docela nadřel, důležité ale je, že zelenou fajfku nakonec trefil.

Reagovat lze i průběžně na vývoj rozehraných tenisových zápasů. V tomto ohledu se pohotovost vyplatila hned několika tipérům. Dobrou zkušenost s live sázkami mají za sebou bavlnka112233, DjokoTheMan, BilyTesak19 a 307961. Všichni navíc ulovili solidní kurzy (v rozmezí od 2 do 5,5). Ten nejvyšší se usmál na DjokoTheMana, který měl za to, že už zmíněný a v prognózách vysoce favorizovaný Sebastian Korda otočí duel s Moutetem z 1:2 na sety na finálních 3:2. Povedlo se.

Inspirujete se? Vsaďte si a prestižní tenisový podnik u protinožců si vychutnejte živě na TV Tipsport.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.