Hlavní obsah

Vsaďte na krypto s Tipsportem!

Kryptoměny na dosah ruky? Jedině u Tipsportu. Sázka na krypto ještě nikdy nebyla snadnější. Zaregistrujte se u Tipsportu, založte si elektronickou peněženku Pluso a nakupujte bitcoin, ethereum, solanu a další známé kryptoměny. Bezpečně, jednoduše a spolehlivě. Vše, co se týká kryptoměn, najdete přehledně na jednom místě pod záložkou Krypto na webu Tipsportu.

Foto: Tipsport

Vsaďte na krypto s Tipsportem!

Článek

Jak to funguje?

Služba Krypto je určena pro všechny registrované u Tipsportu nebo Chance. Prvním krokem do světa kryptoměn je registrace do elektronické peněženky Pluso. Ta je oproti běžnému založení herního konta výrazně rychlejší: stačí vyplnit svůj e-mail, číslo mobilního telefonu a následně tyto údaje ověřit pomocí SMS kódu a e-mailového odkazu.

V případě, že máte konto u Tipsportu i Chance, Pluso peněženku budete mít pouze jednu společnou pro obě konta. Díky tomu můžete Pluso využít pro převody finančních prostředků mezi oběma herními konty. Abyste nově založenou peněženku Pluso u Tipsportu propojili s vaším herním kontem u Chance, je zapotřebí se do obou účtů nejdříve přihlásit.

Peněženka plná výhod

Nákup kryptoměn je velmi snadný a srozumitelný. Stačí si z nabídky aktuálních kurzů pro nákup vybrat, jaké krypto chcete koupit, vyplnit požadovanou částku v sestavovači a potvrdit požadavek. Nakoupené množství okamžitě připíšeme na váš Pluso účet. Prodej funguje obdobně. Z legislativních důvodů bohužel v současné době není možné kryptoměny vkládat ani vybírat. V sekci Portfolio následně uvidíte, jaké kryptoměny vlastníte, složení vašeho portfolia, celkový zisk, zisk za jednotlivou kryptoměnu i historii transakcí.

Peněženka Pluso zvládá nejen kryptoměny. Kromě převodů peněz mezi vašimi herními konty můžete i posílat peníze svým přátelům, kteří mají peněženku Pluso také založenou. Stačí zvolit, zda chcete finanční prostředky poslat na telefonní číslo či e-mailovou adresu vašeho kamaráda. Maximální možná částka pro jeden převod je 5000 Kč.

Proč se zajímat o krypto?

Kryptoměny jsou novodobý druh elektronických peněz. Můžete si je představit jako virtuální mince, které se uchovávají a přenášejí pomocí počítačových sítí. Jde o zajímavou možnost investice a zhodnocení vašich finančních prostředků. Kryptoměny lze již dnes využívat k platbám za zboží a slouží tedy jako alternativa k běžným penězům. Na rozdíl od nich si však drží poměrně vysokou vzácnost díky pevně definovanému množství.

Kryptoměny jako technologie mohou v budoucnosti proměnit svět více, než to udělal internet. Pokud by se kryptu dostalo širšího přijetí a využití v naší společnosti, znamenalo by to současně výrazný růst jeho hodnoty. Jsme ale stále na začátku.

Jsou mé investice u Pluso v bezpečí?

Bezpečnost je naší hlavní prioritou. Peněženka Pluso je zabezpečena dvoufaktorovým ověřováním pomocí kombinace silného hesla, biometrie nebo PINu. Na projektu Krypto pracujeme s českou společností Coinmate. Jde o etablovanou kryptoměnovou burzu, která na tuzemském trhu působí již od roku 2014. Splňuje a řídí se nejpřísnějšími regulacemi. Za celou historii jejího fungování nedošlo k jakémukoliv bezpečnostnímu incidentu či zpronevěření spravovaného majetku. Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.