Hlavní obsah

Vsaďte si a sledujte derby Slavia – Sparta živě na TV Tipsport!

Nejvyhecovanější zápas jara je tady! Souboj o krále Prahy se odehraje v neděli od 17:30 ve vršovickém Edenu a vy můžete přímý přenos sledovat zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Vsaďte si a sledujte derby Slavia – Sparta živě na TV Tipsport!

Článek

Nezáleží na tom, jestli jeden hraje o titul a druhý o sestup. Derby nezná favorita! V neděli nás v Edenu čeká už 287. bitva pražských S. Tentokrát jde do zápasu jako jednoznačný favorit domácí Slavia, která bojuje s Plzní o titul. V kurzu 1,97:1 jí věří 88 % tipérů.

Letenští odjedou s další prohrou!Sparta ztrácí na vedoucí duo už devět bodů a ani podle tipérů to nevypadá na odplatu za podzimní porážku na Letné. V kurzu 4,05:1 hraje triumf hostů pouhých šest procent sázkařů. Celou situaci před derby pak ve své analýze shrnul tipér s přezdívkou jiristach. „Slavii hraje jí do karet pohoda, síla kádru, skvělá domácí atmosféra a také statistika, kdy doma ještě neprohrála, trenér Šilhavý a poslední výsledek vzájemného utkání. Sparta má minimální šance na úspěch daný rozkladem týmu, marodkou, obměnou trenéra, bojkotujícími fanoušky a bilancí z venkovních zápasů."

Sledujte šlágr na TV Tipsport!I tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.