Hlavní obsah

Vyklepnou Češi i Slovensko? Vsaďte si!

Čtyři zápasy, čtyři výhry. Taková je bilance české hokejové reprezentace v přípravě na mistrovství světa. Ve čtvrtek Pešánova parta změří síly se Slovenskem. Tušíte, že natáhne vítěznou šňůru v kurzu 1,55? Vsaďte si u Tipsportu a bitvu Česko - Slovensko sledujte v přímém přenosu na TV Tipsport.

Foto: Tipsport.net

Vyklepnou Češi i Slovensko? Vsaďte si!

Článek

K reprezentaci se už připojilo sedm finalistů Tipsport extraligy (Adam Musil, David Musil, Michael Špaček, Matěj Stránský, Ondřej Vitásek, Petr Kváča a Radan Lenc) a další posilou je gólman Šimon Hrubec, který v KHL vychytal Omsku Gagarinův pohár. Češi zatím dvakrát vyklepli Rakousko (5:0 a 7:2) a výhru slavili i v obou utkáních s Německem (4:1 a 5:4). Splní Radil a spol. i ve čtvrtečním duelu čtyřgólovou normu? Nahrajte českým hokejistům v tiketu alespoň na čtyři zásahy s kurzem 2,29!

Slovensko již má za sebou šest přípravných duelů a ani jednou v nich nepadlo v základní hrací době. Zvládne výběr trenéra Ramsayho totéž i proti Česku (kurz 2,26)? Uplynulé dva vzájemné souboje ovládli Češi v poměru 3:1 a 2:0. Jestli čekáte, že i tentokrát soupeře porazí alespoň o dvě branky, pošlete do hry kurz 1,98. Chcete si vsadit například kolik padne branek, který hráč dá gól, na přesný výsledek? Vsaďte si u Tipsportu a vychutnejte si mezistátní zápolení živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

První porážka českého týmu?

„Slováci nehrají špatně, opět sázejí na tým postavený na rychlosti. V neděli proti Rakousku předváděli moc pěkný hokej, alespoň tedy v první třetině. Ve třetí dvacetiminutovce už se více než hokej řešily fauly a oplácení, přesto výběr trenéra Ramsayho soupeře výrazně přestřílel. Poslední vzájemné zápasy s Českem přinesly těsné výsledky a já věřím, že uvidíme překvapení. Slovensko rivala porazí,“ je přesvědčený peter1984. Necháte se inspirovat jeho analýzou s kurzem 4,40 nebo si vsadíte na triumf českého nároďáku?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.