Hlavní obsah

Vymažou Oceláři Bruslaře? Dotáhne Sparta velký obrat?

Obě série semifinále Tipsport extraligy rozhodnou sedmé zápasy. Hokejisté Mladé Boleslavi jedou do Třince s vědomím, že ve dvou ze tří utkání na jeho ledě neskórovali. Udrží Ondřej Kacetl ve čtvrtek další čisté konto?

Foto: Tipsport.net

Vymažou Oceláři Bruslaře? Dotáhne Sparta velký obrat?

Článek

Jestli tušíte, že ano, zamkněte domácí branku v kurzu 5,94! Bookmakeři Tipsportu favorizují v rozhodujícím souboji tým trenéra Varadi. Budou Oceláři slavit postup (kurz 1,45), nebo si o titul zahrají Ševc a spol. (2,67)? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání o Masarykův pohár živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Domácí budou spoléhat na nejlepšího střelce play off. Martin Růžička se ve vyřazovacích bojích trefil celkem sedmkrát, v bojích se Středočechy dal čtyři branky. Rozvlní síťku i v klíčovém duelu?

Po porážkách v úvodních třech zápasech to vypadalo, že je Sparta odepsaná. Jenže mužstvo z hlavního města postupně smazalo tři liberecké mečboly a srovnalo tak stav na 3:3. Otočit sérii z 0:3 na 4:3 se v samostatné české extralize ještě nikomu nepovedlo. Zmáknou to Řepík a spol. (1,68)?

Poslední dva duely přinesly po šedesáti minutách nerozhodný výsledek. Napíše stejný scénář i sedmé střetnutí? Remíza je spojena s kurzem 4. Prozkoumejte širokou kurzovou nabídku, ve které najdete mnoho zajímavých příležitostí. Vsaďte si třeba na to, kolik padne branek, který hráč dá gól, na přesný výsledek nebo na to, kdo zvedne nad hlavu Masarykův pohár!

Bolka končí! Nebo ne?

„V rozhodujícím utkání mezi Třincem a Mladou Boleslaví doporučuji vsadit neprohru Ocelářů (kurz 1,28) nebo vyzkoušet sázku na jejich vítězství bez remízy. Série je vyrovnaná, což je pro mě překvapení. Myslel jsem si, že Třinec do finále postoupí v klidu. Na svém ledě sérii rozhodne,“ uvedl v analýze s kurzem 1,38 tipér prelouc. Souhlasíte s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.