Hlavní obsah

Zůstanou Plzeň a Slavia 100%? Prolomí Jablonec bídu?

Plzeňská Viktoria rozjela ligu famózně. Ze čtyř zápasů vybojovala maximální počet bodů při skóre 7:3. O natažení vítězné série se fotbalisté ze západu Čech pokusí v nedělním střetu proti Karviné, které vstup do nového ročníku naopak moc nevyšel (bilance 0-2-2). Minule měl přitom tým MFK velmi dobře našlápnuto k premiérovému triumfu, nad Zlínem vedl ještě 30 minut před koncem 2:0. Pak se ale všechno pokazilo...

Foto: Tipsport

Zůstanou Plzeň a Slavia 100%? Prolomí Jablonec bídu?

Článek

Padnou Slezané i ve Štruncových sadech? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte kompletní program elitní české fotbalové soutěže živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Obhájce titulu z Edenu je stejně jako Plzeň zatím také stoprocentní. Absolvoval však o jedno utkání méně (duel s Olomoucí byl odložen). Porazí Baník? Ostrava nerozehrála sezonu vůbec špatně. V 1. kole sice neuspěla v Jablonci, pak se ale nakopla a postupně sejmula Zlín (5:1), České Budějovice (3:1) a Pardubice (3:1). Slavia se tak musí mít na pozoru. Na druhou stranu, z dlouhodobého hlediska se jí na mužstvo FCB daří – na Laštůvku a spol. vyzrála v každém z předchozích šesti domácích ligových zápasů.

Jablonec = další vrásky?!

Z výsledkového útlumu se v neděli pokusí vymanit Liberec (jde na Budějovice) s Jabloncem (Slovácko). Co na to HanaMik? Ve své analýze míní, že bída zelenobílých bude pokračovat: „Letos se trápí, což potvrdil i duel s Teplicemi, kde padli 0:1. Z posledních šesti soutěžních utkání mají bilanci 1-1-4. To Slovácko se proměnilo z klubu, který hrával o udržení, na mužstvo, jež bojuje o poháry. V tomto ročníku si nevede špatně. Je očividné, že umístění v minulé sezoně nebylo náhodné.“

Souhlasíte? Nechte se inspirovat.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.