Hlavní obsah

Zvládne Plzeň poslední krok? Sázkaři jí věří!

Jeden z nejdůležitějších zápasů za poslední roky čeká Plzeň. Ta v odvetě play off Ligy mistrů přivítá ve Štruncových sadech Karabach a musí vyhrát, aby si zajistila vstupenku mezi evropskou fotbalovou smetánku a s tím spojené stamiliony korun.

Foto: Tipsport

Zvládne Plzeň poslední krok? Sázkaři jí věří!

Článek

Po základní hrací době, po prodloužení, nebo po penaltách. To je úplně jedno. Hlavně, aby ázerbájdžánský celek skolila. Povede se jí to? Vsaďte si, založte si účet u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky.

Před týdnem skončila vzájemná konfrontace v rozpáleném Baku bezbrankovou remízou, pod kterou se několika výbornými zákroky podepsal i gólman Staněk. Dost práce může mít i nyní, ale činit se budou muset také ofenzivní hráči. Bez míče v síti hostujícího celku to totiž nepůjde…

Přitom Viktoria skórovat umí. Střet z minulého týdne byl prvním, ve kterém v letošním ročníku vyšla naprázdno. Doposud se totiž v soutěžních utkáních prosadila vždy přesně dvakrát, vyjma domácího klání s HJK Helsinky, které opanovala 5:0. Něco takového by se ve Štruncových sadech líbilo i nyní, stejně jako vítězství 2:1, které tým kouče Michala Bílka zapsal v pěti z osmi duelech aktuální sezony.

V Doosan Areně se mu navíc daří. Pod hlavičkou UEFA zde triumfoval sedmkrát v řadě a v soutěžních mačích před vlastními tribunami nepoznal hořkost porážky 26krát po sobě (24-2-0) od května loňského roku.

Výhra a postup!

Jak se k tomuto souboji staví největší komunita sázkařů Tipsportu? Většina tipérů cílí na vítězství FCVP. Jedním z nich je i Zotovic777, který zanalyzoval jedničku v kurzu 2,13. „V prvním zápase uhrála Plzeň krásnou remízu. Krásnou proto, že byla horší. Do odvety půjde odpočatá, protože si nechala odložit víkendové ligové kolo. Výkony domácího týmu se mi prostě líbí. Skvělý herní projev přináší ovoce a já věřím, že nám Plzeň posune český koeficient ještě výš,“ uvádí.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.