Hlavní obsah

Florbalisté Střešovic si vybrali za semifinálového soupeře Mladou Boleslav

Florbalisté Střešovic si jako nejlepší tým základní části superligy vybrali za soupeře pro semifinále play off třetí Mladou Boleslav a s obhájcem titulu se utkají v repríze loňského superfinále. Druhé Vítkovice se střetnou se čtvrtými Bohemians.

Foto: Facebook @tatranstresovice

Florbalisté Tatranu Střešovice - ilustrační foto.

Článek

Boj o superfinále, které se bude hrát v neděli 16. dubna v pražské O2 areně, začne v úterý 28. března a výhodu domácího prostředí budou mít Střešovice a Vítkovice. Série na čtyři vítězné zápasy skončí nejdříve v neděli 2. dubna a nejpozději v pondělí 10. dubna.

Střešovice loni v superfinále prohrály s Mladou Boleslaví 1:2 v prodloužení a Středočeši získali druhý titul za sebou. Tatran v této sezoně v základní části jako první tým v historii neztratil ani bod, ve čtvrtfinále vyhrál nad Sokolem Královské Vinohrady 4:0 na zápasy a jeho vítězná série se protáhla na 30 utkání.

Mladá Boleslav v boji o semifinále vyhrála nad pražskou Spartou 4:0 na utkání. Ve vzájemných zápasech nejdříve v polovině září zvítězil Tatran na hřišti soupeře 4:3 a na konci února doma deklasoval šampiona 11:1.

Vítkovice ve čtvrtfinále zvítězily nad pražskými Black Angels 4:0 na zápasy. Bohemians také ve čtyřech duelech vyřadili v derby celků z metropole Chodov a postoupili do semifinále poprvé v historii. V základní části oba souboje ovládli Ostravané. Nejdříve vyhráli 10. října v Praze 8:5 a na konci prosince doma zvítězili 10:3.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.