Hlavní obsah

Kvůli počasí se dnes na ME v plážovém volejbalu nebude hrát

Jurmala

Avizovaná razantní změna počasí přinutila lotyšské pořadatele mistrovství Evropy v plážovém volejbalu odložit kompletní dnešní program. Po předchozích teplých a slunných dvou dnech se v Jurmale naplnila předpověď, výrazně se ochladilo a silný vítr provázený prudkým deštěm vůbec nepustil týmy do hry.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Beachvolejbalistky Markéta Nausch Sluková (vlevo) a Barbora Hermannová si dnes na ME kvůli rozmarům počasí nezahrají.

Článek

Organizátoři šampionátu hraného v lázeňském městě přímo na pláži u Baltského moře nejprve ohlásili odložení dopoledního programu, ale situace se nezlepšila. Turnaj bude pokračovat nejdříve v pátek a program bude stanoven až na základě další předpovědi počasí.

Dnes dopoledne měly odehrát zápas prvního kola play off Michaela Kubíčková a Michala Kvapilová s francouzskou dvojicí Alexandra Jupiterová, Aline Chamereauová. Odpoledne se chystaly zasáhnout rovnou do osmifinále Barbora Hermannová a Markéta Nausch Sluková, které soupeřky ještě neznají. Druhý zápas v základní skupině mají nadále před sebou i čeští náhradníci Jan Dumek s Václavem Berčíkem, jejich protivníky budou Belgičané Dries Koekelkoren a Tom van Walle.

Reklama