Hlavní obsah

Švancara povede Real Top Praha. Do Brna míří Futsal za život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký futsalový večer v Brně se blíží. Do akce půjdou v pátek 17. prosince i fotbalové hvězdy. V předzápase česko-slovenského futsalového derby se totiž utká od 17:30 Tým Vládi Mikuláše proti Realu Top Praha. Fanoušci nákupem vstupenky v hodnotě sto korun podpoří maséra futsalové a fotbalové reprezentace Vladimíra Mikuláše, který již několik let bojuje se zákeřnou nemocí ALS.

Foto: Michal Pavlík

Futsal za život míří do Brna. Fotbalové hvězdy půjdou do akce, která chce podpořit maséra Vladimíra Miluláše, jenž bojuje s ALS.

Článek

Dres Realu oblékne legendární brněnský klenot Petr Švancara. Vedle sebe bude mít další ikony jako Vladimíra Šmicera, Marka Heinze či herce Ladislava Hampla s Leošem Nohou.

„Nedovedu si představit, že bychom nevyhráli," usmíval se předseda Svazu futsalu ČR Otakar Mestek, který nastoupí v dresu Týmu Vládi Mikuláše. „Očekávám skvělý a férový zápas. Rozhodně to nebude pouťák," slíbil.

Program akce
17:30Tým Vládi Mikuláše - Real Top Praha
20:00Česká republika - Slovensko

Mestek bude mít po svém boku reprezentační trenéry Neumanna s Bartoškem nebo brněnskou futsalovou hvězdu Davida Cupáka. Za Mikulášův tým nastoupí i brankáři Libor Gerčák či Ondřej Knobloch, do pole pak přislíbili účast Ondřej Lípa, David Kříž, Tomáš Sluka či Jan Nezmar.

Foto: Michal Pavlík

Futsal za život míří do Brna. Fotbalové hvězdy půjdou do akce, která chce podpořit maséra Vladimíra Miluláše, jenž bojuje s ALS.

Futsalový večer v Brně nabídne kromě charitativního utkání i derby futsalových reprezentací „A". Půjde o vrchol Turnaje 4 zemí. Češi vyzvou od 20 hodin Slováky, kteří se chystají na svou premiérovou účast na EURO 2022 a ve svém středu mají i Tomáše Drahovského, nejlepšího střelce první španělské futsalové ligy, který v minulosti válel i za pražskou Spartu.

„Nepůjde ale jen o futsalové zápasy," upozornila organizátorka Petra Panchartková ze spolku Futsal za život. „Pro fanoušky chystáme další zábavu. Chybět nebude autogramiáda hvězd po prvním utkání večera, stejně jako dražba originálních dresů s podpisy hráčů. Máme nachystané opravdu top kousky," řekla.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.