Hlavní obsah

Utkání NFL narušila černá šelma. Reakce komentátora všechny pobavila

Kočka dává touchdown! Komentář amerického rádia Westwood One se stal hitem internetu poté, co se novinář Kevin Harlan nenechal rozhodit nezvaným hostem na hřišti v podobě černé šelmy během pondělního utkání amerického fotbalu mezi New Yorkem Giants a Dallasem Cowboys. Komentátor pokračoval v popisu událostí, jako by zápas NFL dál probíhal a pobavil tím všechny posluchače.

Foto: Sport.cz

Utkání NFL na hřišti New Yorku Giants narušila černá kočka

Článek

Nezbedná šelma se na hrací plochu dostala ve druhé čtvrtině pondělního duelu. Rozhodčí musel střetnutí přerušit a několik minut trvalo, než se vetřelce podařilo zahnat do přilehlého tunelu. Situace využil rozhlasový komentátor Kevin Harlan.

„Černá kočka právě běží a je na 20 yardech, už je na dvou. Teď na hřiště vbíhají policisté, pořadatelská služba a kočka běží do endzóny! To je touchdown!" dramaticky popisoval návštěvu zvířete na hřišti New Yorku Giants novinář Harlan.

Záznam rozhlasové stanice Westwood One vyvolal na internetu obrovskou vlnu reakcí. Diskutující vyzdvihují komentátorovu profesionalitu, když dokázal posluchačům zprostředkovat nečekané dění na hřišti s patřičnou dávkou humoru.

Cowboys si na MetLife Stadium připsali důležité vítězství 37:18 a patří jim po 8 odehraných zápasech 6. příčka Národní konference NFL.

Reklama

Související témata: