Hlavní obsah

Anketa Zlatý volant se letos nakonec přece jen uskuteční

Praha

Pořadatelé tradiční motoristické ankety Zlatý volant opět změnili své rozhodnutí a nakonec udělí trofeje pro nejlepší české závodníky a závodnice za rok 2020. Oproti zvyklostem ale budou uděleny jen čtyři ceny, dvě za celoživotní přínos světovému motorsportu a také jeden Zlatý volant a jedna Zlatá řídítka.

Foto: Petr Frýba

Ilustrační foto.

Článek

Pořádající marketingová agentura Pozitif loni v říjnu nejprve uvedla, že i přes pandemii koronaviru a nemoci covid-19, která výrazně poznamenala kalendáře jednotlivých disciplín, anketu podle plánu uspořádá. O dva měsíce později oznámila, že vyhlášení 44. ročníku ankety se posouvá až na začátek roku 2022.

Již nyní je jisté, že jedním z oceněných za celoživotní přínos motoristickému sportu bude in memoriam bývalý vynikající okruhový jezdec Břetislav Enge.

Foto: Petr Horník, Právo

Tomáš Enge (vpravo) a Břetislav Enge

"Vedle tuzemské jezdecké legendy, kterou Břetislav Enge bezesporu je, převezme ocenění i osobnost světového motoristického sportu. Její jméno zatím neprozradíme. Fanoušci se jej dozvědí během on-line tiskové konference ve středu 26. ledna," uvedla výkonná ředitelka agentury Pozitif Jana Svobodová v tiskové zprávě.

Vyhlášení výsledků on-line hlasování ankety s předáním ocenění se uskuteční ve čtvrtek 18. února. Formu organizátoři upřesnění podle aktuální epidemické situace a platných vládních opatření.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články