Hlavní obsah

Buggyra posbírala na Hungaroringu hned tři triumfy

Úspěšný víkend. Tým Buggyra Zero Mileage Racing má za sebou tým Buggyra Zero Mileage Racing velmi povedený vstup do sezony, když jeho jezdci zaznamenali v úvodním podniku Eset Cup Series, hned tři triumfy.

Buggyra na HungaroringuVideo: Buggyra media

 
Článek

Slušná bilance. Na letošní první individuální vítězství dosáhl v pátek Téo Calvet (2.0 Clio Cup), druhý den pak slavil s Yasmeen Kolocovou vítězství v Endurance Race. „Někdo musí být první, rád jsem se této role zhostil," potvrdil se smíchem francouzský trucker, který se dokázal prosadit v konkurenci několika desítek vozů. „Bylo to hodně dobré. S Yasmeen jsme sice řešili nějaké technické problémy, ale na to se historie neptá."

V pátek se dařilo i Aliyyah Kolocvé, která v kategorii GT3 dosáhla na druhé místo rovnající se zároveň vítězství mezi ženami a juniory. „Po Can-Am DV21 se jednalo přece jen o změnu, na druhou stranu je Mercedes-AMG GT3 úžasné auto. Se závodním víkendem jsem spokojená, být obrazně řečeno v jednom kole mi vůbec nevadí. Vím, že bych měla jezdit i čínský šampionát GT3, docela se těším," dodala nejrychlejší truckerka historie.

Foto: Buggyra media

Mercedes-AMG GT3 je úžasné auto...

David Vršecký, který jel na Hungaroring částečně jako pedagogický dozor, završil účast sobotním vítězstvím v kategorii GT3. „Sešla se docela slušná konkurence, takže mám z výsledku radost. S Mercedesem GT3 si na sebe víceméně zvykáme a jde nám to. Čím dál tím více," líčí Vršecký a nešetří slovy chvály na adresu zbytku týmu. „Téo a Aliyyah jsou přes svůj věk v postavení, kdy nemusí nikomu nic dokazovat. Yasmeen je drahokam, který je potřeba vybrousit, disponuje ovšem nezpochybnitelným potenciálem."

Reklama

Související témata: