Hlavní obsah

Pilot formule 1 Norris byl při odchodu z finále fotbalového ME přepaden

Aktualizováno

Vskutku nepěkný zážitek si odnesl z nedělního finále fotbalového mistrovství Evropy v Londýně mezi Anglií a Itálií pilot formule 1 Lando Norris. Při odchodu ze stadionu ve Wembley byl přepaden. Podle prohlášení stáje McLaren lupiči jednadvacetiletému jezdci ukradli hodinky v hodnotě přes milion korun.

Foto: Christian Bruna, Reuters

Pilot formule 1 Lando Norris.

Článek

"Naštěstí Lando vyvázl bez zranění, ale je pochopitelně otřesený," uvedl McLaren a dodal, že případem se už zabývá policie. Podle médií byl Norris přepaden ve chvíli, kdy nastupoval na parkovišti do auta. Cenu hodinek vyčíslila na 40 tisíc liber.

Norris, kterému před nedělní Velkou cenou Británie patří v průběžném pořadí šampionátu čtvrté místo, se přátelí s několika anglickými fotbalovými reprezentanty. Přišel je podpořit i na finále, v něm ale domácí prohráli po penaltovém rozstřelu s Itálií.

Fotbaloví fanoušci se v Londýně střetli s policií

AP, <a href="http://www.sntv.com/">sntv</a>

Už před zápasem se před stadionem poprali fanoušci s pořadateli a několika příznivcům bez lístků se podařilo dostat na tribuny. Násilnosti pokračovaly i po utkání a policie zatkla v souvislosti s nepokoji na stadionu 53 lidí, celkem jich zadržela 86. Devatenáct policistů utrpělo při šarvátkách zranění.

Policie v souvislosti s finále EURO zatkla 49 lidí

AP, <a href="http://www.sntv.com/">sntv</a>

Britský boxer přišel o olympijské zlato

Hořkou zkušenost má za sebou také James DeGale. Bývalý britský boxer při loupeži přišel o zlatou medaili z olympiády v Pekingu a Řád britského impéria. Dvojnásobný mistr světa organizace IBF v superstřední váze při hledání cenností požádal o pomoc i veřejnost.

"Zasáhlo mě to a chtěl bych medaile zpátky. Kromě mě nemají pro nikoho žádnou cenu. Pro mě to jsou dva největší úspěchy v kariéře," citovala agentura Reuters pětatřicetiletého DeGalea.

Podle DeGalea, který na olympiádě v Pekingu 2008 ovládl kategorii do 75 kilogramů a kariéru ukončil předloni, byl jeho dům vykraden v průběhu nedělního finále mistrovství Evropy ve fotbale. Na sociálních sítích zveřejnil záběry, jak jeden z lupičů zakrývá bezpečnostní kameru.

Reklama

Související témata: