Hlavní obsah

Ošklivá bouračka měla šťastný konec. Jezdec se podruhé narodil

Norfolk

Bouračka jako z hororu měla šťastný konec. Joshua Boyd se při jízdě na okruhu Snetterton v Norfolku podruhé narodil. V rychlosti zhruba 225 kilometrů za hodinu ho zasáhl předmět, který odpadl z motocyklu jedoucího před ním a byl z toho drsný karambol, který mohl skončit tragédií. Jezdec byl v bezvědomí převezen do nemocnice, ale nyní již komunikuje s okolím.

Drsná nehoda se šťastným koncem

 
Článek

„Nic si z té havárky nepamatuji, byl jsem v bezvědomí a probudil jsem se až v nemocnici," tvrdí motocyklový jezdec. Dobře ví, že když boural v rychlosti okolo 225 kilometrů za hodinu, mohla nehoda skončit daleko hůř. Takhle vyvázl jen s modřinami a monoklem.

Boyd měl štěstí i v tom, že se jeho tělo sesunulo během havárie z motocyklu. Ten totiž nakonec skončil v bariéře na okraji okruhu. „Kdybych zůstal na motorce, tak pochybuji o tom, že bych teď byl živý," připustil.

Jeho stroj je totálně na odpis, on se ale dává pomalu dohromady z obrovského šoku. „Jsem opravdu šťastný, že jsem z toho vyvázl bez vážného zranění," dodal s tím, že havárii mu už budou připomínat maximálně videa na internetu.

Reklama